6 greseli pe care le fac barbatii pe aplicatiile de dating. Sfaturile unui consilier care a castigat aproape un milion de dolari ajutand barbati singuri sa isi gaseasca perechea

life

Sfaturile pe Instagram al „consilierului in amor” Blaine Anderson au cateva zeci de mii de aprecieri, iar in 2022, Anderson a castigat „doar” 931.000 de dolari prin intermediul celor trei programe online dedicate pregatirii barbatilor inainte de o intalnire, informeaza Insider.

Cursurile ei se concentreaza pe mesajul ca „nu este nimic rau in a dori sa-ti imbunatatesti relatiile cu femeile. Acesta este de fapt un lucru sanatos”, comenteaza Blaine Anderson.

Ea si-a conceput cursurile – unul pentru conceperea de mesaje text si unul pentru marketing-ul personal intr-un mod autentic – dupa ce a oferit sfaturi pentru intalniri prietenilor singuri din facultate.

Dupa trei ani de sfaturi profesionale, Anderson spune ca a observat greselile pe care barbatii singuri tind sa le faca in continuu. Ea a spus ca adesea aleg femeile gresite pentru ei sau inteleg gresit ce isi doresc femeile singure, determinandu-i sa se promoveze prost pe aplicatii.

1. Completeaza profilul fara sa se gandeasca

Profilurile aplicatiei de intalniri sunt cele mai comune moduri prin care cei singuri isi fac astazi o prima impresie. Dar multora dintre aceste profiluri le lipsesc atitudinea si originalitatea necesare pentru a asigura o compatibilitate.

Pe aplicatiile de intalniri exista o concurenta acerba. Cel mai bun mod de a obtine o compatibilitate este sa fii autentic, nu sa spui ca mancarea ta preferata este pizza si ca iti place sa calatoresti.

„Scopul tau este sa comunici lucruri cum ar fi ceea ce te face unic, ceea ce te face distractiv. In principiu, gandeste-te la ce poveste doresti sa spuna profilul tau si raspunde in consecinta”, spune Anderson.

2. Prea multe informatii in sectiunea „despre mine”

Barbatii pot, de asemenea, sa ofere informatii in exces in profilurile lor.

Unele aplicatii, cum ar fi Hinge, au incorporate intrebari optionale despre bautura, consumul de droguri si alte astfel de obiceiuri.

„Cu exceptia cazului in care acestea sunt primele sa zicem trei cele mai importante lucruri pe care te simti obligat sa le comunici despre stilul tau de viata, completarea tuturor acestor optiuni poate fi simtita drept informatie in exces si poate fi impotriva ta”, spune Anderson.

3. Isi ascund fata si corpul in fotografii

Deoarece majoritatea aplicatiilor permit doar aproximativ sase fotografii per profil, este important sa alegi unele clare si actuale. Dar o multime de barbati aleg imagini care le ascund fetele (cu ochelari de soare, palarii sau iluminare slaba) si corpurile.

„In lumea noastra cu optiuni aproape infinite de aplicatii, daca o femeie nu isi da seama imediat cum arati, gliseaza spre stanga”, explica Anderson.

4. Trimit prea multe mesaje inainte de prima intalnire

Anderson spune ca cel mai bine vandut curs al ei se concentreaza pe invatarea barbatilor cum sa trimita mesaje text. Adesea, barbatii spun prea multe prin mesaje inainte de o intalnire, ceea ce poate fi coplesitor sau poate parea aroganta.
„Este in regula sa folosesti mesaje doar pentru logistica. Daca nu esti convins ca esti un scriitor priceput, mai bine scrii mai putin”.

5. Vor sa para altceva decat ceea ce sunt

„Este tragic, dar multi barbati cred, in mod eronat, ca trebuie sa se comporte intr-un anumit fel pentru a atrage femei de calitate. Unul dintre cele mai importante mesaje pe care trebuie sa le transmit clientilor este ca autenticitatea este in sine excitanta”, spune Anderson.

6. Aleg femei care nu sunt potrivite pentru ei

Uneori clientii ei fac greseala de a investi sentimente mult prea devreme, lucru pe care de obicei il fac cei carora le lipseste increderea in sine.

Ea le explica ca este in regula daca o femeie nu este interesata si asta nu inseamna ca este o problema cu ei.

„Multi dintre cei singuri – atat barbati, cat si femei – vor tanji dupa cineva care aparent `bifeaza` toate `casutele` potrivite, dar nu le raspund cu aceleasi sentimente. Trebuie sa le reamintesc tot timpul ca femeia `perfecta` pentru ei nu va fi cineva care nu le raspunde la mesaje. Nu este vorba despre scaderea standardelor clientilor. Mai degraba, este vorba despre intelegerea compatibilitatii dincolo de aparente”, conchide Anderson.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: