Hotie pe fata a lui Liviu Dragnea, demonstrata de Ponta. Bani cu dedicatie catre o firma israeliana

politica

Victor Ponta afirma ca amendamentul lui LIviu Dragnea privind alocarea banilor care se vor taia de la serviciile secrete prevede achizitionarea unor produse doar de la firma Natera. Aceasta are sediul in SUA insa managementul este israelian.

„Domnul Dragnea a facut ieri un amendament la buget pentru programul de Sanatate si a dat si numele programului de Sanatate. Numele programului coincide cu numele firmei care va iplementa programul. A spus ca vrea sa faca analize in perioada prenatala, un program numit Panorama. Dar programul e facut de o firma privata din SUA, cu management din Israel numita Natera, cu un produs numit Panorama. Tu poti sa pui in buget ca vrei sa cumperi 100 de masini de teren, dar nu poti sa pui ca vrei 100 de masini Toyota. Dragnea a pus direct numele firmei. E ca si cum ai pune Duster, in loc de masini de teren.

Singurele intalniri pe care le are doamna Dancila sunt cu premierul israelian.

(…) E o batalie economica. Dragnea zice asa: Eu sunt prieten cu Netanyahu, Netanyahu e prieten cu Trump, deci se asteapta sa-i spuna si de prietenul Liviu. Dragnea asa vede lucrurile. Cum sa spui in presa ca te-a invitat Trump la ‘Micul dejun cu rugaciune’? E ca si cum m-as duce la finala Champions League si as zice ca m-a invitat Messi. Faptul ca secretarul de stat al SUA e la Budapesta si nu vine la Bucuresti e un mesaj care nu-mi place”, a declarat POnta intr-un interviu pentru Adevarul.

Ulterior, intr-o postare pe Facebook, Ponta a revenit si cu alte detalii.

„Liviu Dragnea a facut un amendament care a fost acceptat de Comisiile Parlamentare ( singurul dintre mii de amendamente depuse de toti parlamentarii) – amendamentul ProRomania sa NU mai dam 100 milioane de euro la partide a fost respins!

Dar sa vedem ce propune Dragnea :

1. Sa ia banii de la “Servicii” si de la SPP – in conditiile in care in 2019 avem in Romania doua evenimente majore cu risc maxim de securitate : vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa si Summitul de la Sibiu la care sunt prezenti 27 de sefi de stat si guvern din Uniunea Europeana/ din prostie sau rea credinta Dragnea saboteaza aceste doua evenimente ( probabil pentru ca nu este el gazda sau invitat la acestea)

2. Dragnea propune ca acesti bani sa se dea la Ministerul Sanatatii ( de unde a luat peste 1 miliard prin OUG 114/2018) pentru Vitamina D ( o gluma proasta despre care medicii nici nu isi pierd timpul sa comenteze – o “frectie la picior de lemn) si pentru un program de teste prenatale numit direct “Panorama”

3. Problema este ca acest program “Panorama” apartine unei firme americano – israeliene pe numele sau NATERA

Aceleasi teste sunt insa oferite si de alte firme prin programe cu alte denumiri : “Harmony” ( firma Roche) sau “Neobona” ( firma Synlab)! Deci Dragnea a pus in amendament si firma la care trebuie sa se duca banii!

Acum puneti in balanta ce este mai important pentru Romania :

A. sa aiba asigurata securitatea in timpul vizitei Papei in Romania si a Summitului European de la Sibiu si sa aiba bani de combatere a interferentelor Rusiei in Alegerile din Romania, Moldova sau Ucraina ( cum a propus Guvernul)

B. Sa dea Dragnea si Valcov banii la o firma privata pentru niste teste care oricum sunt inutile daca nu sunt urmate de analize si proceduri care nu au finantare!”, a scris Ponta pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: