„Hotule, ai venit sa ne furi si pe noi?”. Dragnea tot nu a scapat, taranii din Corbi nu au avut jandarmi sa le inchida gura – Video

politica

Vineri, Liviu Dragnea a fost intampinat cu huiduieli in comuna Corbi, judetul Arges, la putin timp dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost luati de dubele de jandarmi pentru a nu-l deranja pe seful PSD.

Din Topoloveni, Dragnea s-a deplasat in comuna Corbi. Spre marea lui surprindere, nici aici nu a scapat de huiduieli. Mai multi sateni au tinut sa strige: „Hotule, ai venit sa ne furi si pe noi?”.

Imediat au aparut alti barbati care i-au cerut celui mai furios dintre protestatari sa taca din gura.

„De ce, am venit aici sa tac? Fir-ar el al … „, spune protestatarul din Corbi.

La scurt timp, din grupul care se afla cu Dragnea a venit un alt barbat, care il cunostea pe protestatar, si l-a amenintat: „Lasa ca o sa mai stam noi de vorba”.

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, impotriva PSD, in timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, in oras, au fost ridicate de catre jandarmi si duse la sectia de politie, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Arges, Ionel Flavius Tanase.

„Zece persoane care afisau bannere au fost ridicate de catre fortele de ordine si conduse la sectia Politiei Topoloveni pe motiv ca participau la o adunare publica nedeclarata, dupa care au refuzat sa paraseasca zona la solicitarea fortelor de ordine. Au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea identitatii si luarea masurilor legale”, a spus Ionel Flavius Tanase.

Mai mult despre:

Comentarii: