externe

Hunter Biden, fiul presedintelui SUA, pus oficial sub acuzare pentru frauda fiscala. El este deja urmarit penal pentru detinere ilegala de arma – VIDEO

Hunter Biden, fiul presedintelui american Joe Biden, a fost inculpat joi pentru a doua oara la nivel federal, de data aceasta pentru evaziune fiscala, potrivit unui document judiciar, relateaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Hunter Biden, in varsta de 53 de ani, „a fost implicat intr-o stratagema pentru a nu plati cel putin 1,4 milioane de dolari in declaratiile sale fiscale federale” intre 2016 si 2019, potrivit procurorului special responsabil cu ancheta.

El „a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viata extravagant in loc sa-si plateasca taxele”, se arata in documentul citat, in care sunt detaliate noua capete de acuzare, de la evaziune fiscala la fals in declaratii.

Fostul avocat si om de afaceri si-a cheltuit banii pentru a-si finanta consumul de droguri, compania unor „escorte” si pentru masini si haine de lux, potrivit rechizitoriului.

Aceasta noua inculpare inseamna ca fiul presedintelui, deja urmarit penal pentru detinere ilegala de arma, ar putea fi judecat de doua ori anul viitor, in timp ce tatal sau incearca sa fie reales la Casa Alba, noteaza AFP.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

40 de minute ago

Momentul in care Robert Fico este impuscat in plina strada, surprins intr-o filmare cu telefonul – VIDEO

Momentele socante in care premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova, dupa o sedinta…

34 de minute ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

3 ore ago

Atlantic Council si SNSPA au organizat dezbaterea “Security and stability for the Black Sea region”

Miercuri, 15 mai 2024, Atlantic Council si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)…

47 de minute ago