I-a furat PSD-ul victoria lui Clotilde Armand? Iata cateva date RELEVANTE

politica

Presedintele USB, Nicusor Dan, a publicat cateva date relevante pe pagina sa de Facebook care pot sugera ca PSD a furat voturi pentru a-si asigura victoria in Sectorul 1 din Bucuresti.

„Cateva numere, fara comentarii. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in 126 de sectii. In ele Clotilde Armand a castigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / sectie pentru noi). Nu am avut delegati in 36 de sectii. In acestea PSD a castigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / sectie in defavoarea noastra)”, a scris Nicusor Dan.

Clotilde Armand anunta pe Facebook ca isi reia luni activitatile normale, asteptand rezultatele finale ale alegerilor, in urma carora vor fi trase concluzii si se va face o noua mobilizare.

„Sunt dezamagita de ce s-a intamplat azi-noapte, este clar. Asteptam rezultatele finale. O sa tragem concluziile. Vreau sa va spun ca nimic nu va fi ca inainte. A fost o mobilizare, trebuia sa fie si mai mare… Ne vom aduna si vom reveni cu o strategie in care sa ii implicam pe toti cetatenii”, spune Clotilde Armand in mesajul video pe care l-a postat in aceasta dimineata.

Ea mai relateaza ca duminica seara a incercat sa intre in sectiile de vot unde Uniunea Salvati Bucurestiul nu a avut observatori si sa ceara renumararea voturilor.

„Am luptat pana la capat sa stiti. Chiar am facut tot ce-am putut”, isi incheie ea mesajul.

Exit-poll-urile si primele date oficiale de la BEC, de duminica seara, au dat-o castigatoare pe Clotilde Armand.

Potrivit primelor informari provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmata de Dan Tudorache (PSD) – 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) – 16,6% si Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: