I-au cedat nervii lui Liviu Dragnea: „Nu imi dau seama ce se intampla cu prostii astia”. Cu cine se razboieste acum seful PSD

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut o iesire nervoasa in momentul in care a fost intrebat, vineri, daca vor fi schimbari majore la nivelul conducerii partidului, spunand ca se continua seria de fake news si catalogandu-i pe cei care le propaga „prosti”.

„Continua seria de fake news. Nu imi dau seama ce se intampla cu prostii astia care anunta ca se intampla lucruri in PSD si nu se intampla”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca va convoca CExN al PSD miercurea viitoare pentru evaluarea secretarilor de stat, el aratand ca nu se vor face executii si ca, daca vrea, presedintele executiv Niculae Badalau poate ramane presedinte executiv al formatiunii.

Intrebat daca la CExN se va discuta schimbarea lui Niculae Badalau (presedinte executiv) si a lui Codrin Stefanescu (secretar general adjunct) din functiile pe care le au in partid, asa cum au aparut informatii pe surse, Dragnea a negat.

„Nu. Deci continua seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se va intampla cu prostii astia care tot anunta lucruri de foarte mult timp ca se intampla in PSD si ulterior nu se intampla. Nu ajung la un moment dat la un nivel in care sa spuna: ‘Domn’e, ne facem de ras?’ Adica nu exista asa ceva”, a spus Dragnea.

Intrebat pe cine face prosti, in conditiile in care colegii sai din PSD dau aceste informatii pe surse, Dragnea a raspuns: „Care sunt colegii aia, ca eu nu vad? Vad doar surse si tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am mai vazut si oameni pe care la un moment dat ii citeam, ii urmaream cu atentie, si care se lasa pacaliti de asta. Nu facem executii”.

El a aratat ca schimbarea lui Badalau din functia de vicepresedinte al Senatului a fost rezultatul unui vot, nu o executie.

„La Senat a fost un vot. La noi in partid se intampla votul. Votul niciodata nu e o executie”, a spus Dragnea.

Intrebat daca ramane presedinte executiv Badalau, Dragnea a raspuns: „Din partea mea, da. Daca vrea sa ramana, eu nu am nicio problema”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: