Iar crapa PSD-ul. Iohannis merge cu Orban la deschiderea tronsonului de autostrada Iernut – Chetani

politica

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la ora 14,00, la deschiderea tronsonului de autostrada Iernut – Chetani, judetul Mures, informeaza Administratia Prezidentiala.

La eveniment va fi prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Lotul Iernut – Chetani din Autostrada Transilvania are o lungime de 17,9 kilometri si este construit de asocierea Astaldi – Max Boegl – Astalrom – Consitrans in baza unui contract in valoare de 437,63 milioane de lei.

Dupa ce Iohannis si Orban au participat la inaugurarea liniei de metrou Drumul Taberei, PSD i-a comparat pe cei doi cu cuplul Ceausescu.

„Cuplul Iohannis-Orban intoarce PNL in timp: stapanii se dau primii cu metroul, plebea trebuie sa mai astepte! Liberalii s-au instalat la putere in noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou in decembrie. Erau prea ocupati cu alegerile anticipate!

Dupa 10 luni de balbe, ei dau azi in functiune un proiect deblocat si realizat in proportie de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apeleaza la cel mai gretos festivism posibil. Stapanii de la PNL au rezervat metroul doua ore, in exclusivitate, ca nu cumva Iohannis sa respire acelasi aer cu muritorii de rand.

La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu”, a anuntat PSD pe pagina oficiala de Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: