Iar e balamuc intre „colegii” din PSD. „Mitraliera” depune plangere penala impotriva sefului PSD Arges

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu anunta ca depune plangere penala impotriva presedintelui PSD Arges, Ion Manzana. Radulescu sustine ca a fost amenintat si ca mama sa a fost injurata.

„Mama mea a fost invatatoare si de curand a suferit un AVC din cauza caruia nu mai poate merge si nu iti permit tie, Manzana sa imi injuri mortii mamei si sa ma injuri ca la usa cortului din spatele unui telefon ca un las si ca ultimul golan de pe strada”, anunta Radulescu pe Facebook.

Mesajul integral al lui Radulescu:

Iata stimati colegi , stimati primari , dragi cetateni ai Argesului , ce om am sustinut sa ajunga Presefintele Psd Arges . Rusine sa iti fie dle Ion Manzana , sa injuri ca la usa cortului un coleg , un deputat al Romaniei , un medic , numai pentru ca ti -am cerut reintroducerea mea in grupul Psd , de unde tu ai luat decizia de a ma scoate , pentru ca am postat parerile unor colegi marcanti ca : Bostinaru, Pascu , Codrin , Teodorovici , Arsene ,vis a vis de starea dezastruoasa a partidului .

Nu m-a injurat nimeni in viata mea asa cum m-ai injurat tu pe mine si pe ceilalti lideri ai Psd -ului .

Am crezut ca te ridici deasupra staturii tale ,de fost electrician si ca ai inteles ca venind in Psd de la Prm , aici nu se injura colegii care au alte pareri , ci este respectat fiecare membru cu opinia lui , dar ceea ce ai facut astazi imi arata starea in care a ajuns Psd -ul ,daca in conducerea partidului sunt oameni care injura birjereste colegii , ii cenzureaza si ii elimina din grupuri ca pe vremea comunistilor .

Regret nespus faptul ca nu am candidat la conferinta judeteana si ca te-am sustinut sa iesi presedinte , nu meriti aceasta functie . Nu asa trebuie sa fie un presedinte , nu ca un huligan si un golan care bate si injura lumea , si nu isi respecta colegii . Nu asta e Psd -ul lui Iliescu , Nastase , Geoana , Ponta si Dragnea . Din cauza celor ca tine , suntem unde suntem , din cauza celor ca tine , pleaca oamenii din partid . Lumea se asteapta ca presedintii de organizatii sa fie niste intelectuali , cu bun simt , cu cei sapte ani de acasa , care sa respecte fiecare membru , sa i se adreseze cu calm , sa accepte diversitatea de opinii si pareri , sa accepte sa fie criticat atunci cand greseste . Asta e liderul dorit de oameni . Nu sa injuri si sa ameninti atunci cand nu iti convine . Psd Arges , nu e proprietatea ta personala , nu e pofta si hatirul tau , nu dai tu afara membrii numai pentru ca e dorinta ta si pentru ca nu sunt de acord cu tine si isi posteaza parerile lor si a altora .

Mama mea a fost invatatoare si de curand a suferit un AVC din cauza caruia nu mai poate merge si nu iti permit tie, Manzana sa imi injuri mortii mamei si sa ma injuri ca la usa cortului din spatele unui telefon ca un las si ca ultimul golan de pe strada .

Eu nu te-am jignit si nu te-am injurat niciodata nici pe tine nici pe alti colegi , indiferent ca nu am fost de acord cu opiniile tale sau ale altora . Am acceptat totdeauna ca fiecare sa aiba opinia lui , ca de asta Psd e inca , un partid democratic , am criticat atunci cand cineva a intins coarda sau a criticat un alt coleg cu o expertiza mult mai buna decat a lui , dar niciodata nu am injurat un coleg .

Astazi ti-ai dat arama pe fata , astazi ti-ai aratat adevarata fata intunecata , astazi ai demonstrat inca o data ca esti un prm-ist si nu un Psd -ist cu staif si nu pot accepta ca cel pe care l-am ajutat sa devina presedinte ,sa ma jigneasca , sa imi injure familia , prietenii , colegii din partid . Bautura pe care o consumi zilnic , te face sa te exprimi golaneste si sa te porti execrabil fata de colegi primari sau fata de un coleg parlamentar si te descalifica si ca , coleg si ca presedinte .

Am fost la cele doua cele mai bune licee din Pitesti , Balcescu ( Bratianu ) si Zinca Golescu , am facut facultatea la timp dupa liceu si nu orice facultate ci cea mai buna , Medicina , mi-am riscat viata in timpul revolutiei , am condus organizatia Arges, ca presedinte FSN la 27 de ani , tot la 27 de ani am fost cel mai tanar deputat din primul parlament al Romaniei , am condus comisia de politica externa si am fost Presedintele delegatiei Romaniei la NATO , sunt deputat la al treilea mandat , am fost vicepresedintele comisiei de afaceri europene si al comisiei de transporturi si infrastructura , presedintele Psd Diaspora si Chestorul Parlamentului , nu m-ai luat de pe drumuri , nu m-ai adus tu acum 25 de ani in Psd , nu m-am plimbat ca tine prin trei partide diferite , si nu iti permit nici tie nici altora sa ma jigneasca , sa ma ameninte , sa ma injure , numai si numai pentru ca nu sustin aceasta conducere nationala dezastruoasa si ilegala a partidului nostru , partid in care ai ajuns si tu !

Maine iti voi face plangere penala pentru amenintare si iti fac proces pentru calomnie si denigrare , pentru ca eu folosesc parghiile legale si nu amenintarile , injuraturile si calomnia . Iar pentru cum te-ai manifestat astazi , sa iti fie rusine Ion Manzana , o sa plece lumea de langa tine , halal presedinte !

Mai mult despre:

Comentarii: