Iar se scurtcircuiteaza neuronii lui Gadea si Ciuvica. Kovesi si Ciolos, foarte apropiati, zambitori si relaxati la Bruxelles

politica

Dacian Ciolos s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi, joi, la Parlamentul European. Cei doi apar impreuna, intr-o fotografie, foarte relaxati si zambitori.

Forografia a fost postata pe Facebook de europarlamentarul Dragos Tudorache.

„Am gazduit la Parlamentul European o dezbatere importanta pe subiectul Inteligentei Artificiale si al efectelor globale asupra evolutiei societatii in care traim. Pe asemenea teme la zi, extrem de importante, Romania trebuie si poate sa isi gaseasca un rol de prim-plan in dezbaterile europene si internationale. Avem oameni foarte bine pregatiti pentru a reprezenta tara la orice nivel, iar acum, prin votul vostru, incepem sa ii avem in pozitiile potrivite”, a explicat Tudorache.

Dacian Ciolos a sustinut-o puternic pe Kovesi in cadrul Grupului Renew Europe pentru functia de procuror sef al Parchetului European.

Dacian Ciolos a anuntat, in luna iulie, ca a obtinut din partea presedintelui Frantei sprijin pentru Laura Codruta Kovesi.

”Azi am discutat cu presedintele Emmanuel Macron despre finalizarea procedurii de desemnare a procurorului-sef european.

Am convenit sa lucram impreuna pentru a realiza cat mai repede nominalizarea sefului Parchetului European, pornind de la sprijinul pe care Laura Codruta Kovesi l-a obtinut in Parlamentul European”, a anuntat atunci Ciolos.

Mai mult despre: ,


Comentarii: