Iata de ce ducele si ducesa de Cambridge au ales acest NUME pentru fetita lor

life

Ducele si ducesa de Cambridge au ales ca numele fetitei lor sa fie Charlotte Elizabeth Diana. Publicatiile britanice au dezvaluit de ce copilul a primit tocmai acest nume.

Numele fetitei a fost anuntat a doua zile dupa nastere, intr-un comunicat de presa al casei regale. Presa britanica spune ca numele a fost ales de parintii William si Kate pentru ca le-a placut, fara a fi fost influentati de ceilalti mebri ai familiei regale.

Cu toate acestea, numele de Elizabeth este in onoarea strabunicii, actuala regina, iar Diana este pentru a cinsti memoria printesei care a fost mama lui William.

Cat despre alegerea numelui de Charlotte, s-a crezut ca este in onoarea tatalui ducelui, printul Charles. Insa Charlotte are puternice legaturi in istoria familiei regale. In urma cu cateva sute de ani au existat atat o regina Charlotte cat si o printesa cu acelasi nume.

Nascuta Sophie in 1744, sotia regelui George al III-lea si-a luat apoi numele de Charlotte. Ea a fost regina a Marii Britanii si Irlandei din 1761 pana in 1818, anul mortii sale.

In 1766, regina Charlotte a dat nastere unei fetite pe care a numit-o tot Charlotte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: