Iata unde sunt „cainii”: „Traiasca regele Cristi!”. Imagini din sediul PSD Tandarei dupa victoria candidatului PSD

politica

Imagini halucinante din sediul PSD Tandarei, duminica noapte. Dupa ce s-a confirmat victoria candidatului PSD Cristian Roman, zeci de simpatizanti ai acestuia au venit in sediul PSD pentru a sarbatori cu urlete.

„Cristi e puterea in oras! Traiasca Regele Cristi”, au strigat pesedistii.

Apoi, cineva a adus o cutie cu sepci inscriptionate cu PSD.  „Luati sepcile, bagati sepcile pe cap”, s-a auzit un ordin, dupa care toti au inceput sa urle.

„Cuvintele cheie pentru aceasta campanie vor fi: „Impreuna pentru Tandarei!“». Dorinta noastra este ca din aceasta competitie electorala sa nu castige niciun partid politic, sa nu castige niciun candidat… Ci sa castige Tandareiul! Acesta este lucrul cel mai important! Si cand spunem sa castige orasul, intelegem ca vrem confort urban, infrastructura rutiera si edilitara, educatie pentru copii nostri si liniste pentru parintii nostri!”, a declarat Roman in fata Primariei Tandarei.

Cristian Roman a mai fost primar al orasului Tandarei intre 2012-2017. In ianuarie 2017, el a fost condamnat definitiv la 2 ani si 9 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru un termen de incercare de 3 ani.

Acesta fusese arestat preventiv in 2014 intr-un dosar de abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu derularea unor contracte de proiectare si executare de lucrari la drumuri de catre municipalitate, cu un prejudiciu estimat la 400.000 de lei, potrivit acuzatiilor procurorilor.

Conform procurorilor, primarul si seful Biroului de Achizitii Publice, Costica Ionescu, erau acuzati ca au incheiat contracte pentru executarea lucrarilor fara a respecta normele legale in domeniul achizitiilor publice si ar fi facut plati din bugetul public pentru lucrari inexistente. Totodata, cei doi au intocmit mai multe documente false pentru a ascunde faptele.

Mai mult despre: ,

Comentarii: