politica

Ii place sa i se spuna „Becali de Ploiesti”. Cine este PSD-istul care i-a amenintat si injurat pe politisti

Lucian Radulescu, consilierul parlamentar PSD care a amenintat si injurat un echipaj de politie, fluturandu-si legitimatia, este o figura binecunoscuta in Ploiesti. Radulescu face parte din PSD, fiind impus de partid la sefia Hipodromului.

Radulescu a amenintat violent un echipaj de politie pentru ca indraznit sa il legitimeze dupa ce a oprit masina intr-un loc interzis. „Nu cred ca vrei sa ai conflict cu mine. Hai sa-ti arat eu ceva, vino incoa. Ia de colea (ii intinde legitimatia de consilier parlamentar). Incerci cu mine de astea? Da-mi amenda, fa ce vrei tu… Jur… Da-mi amenda. Da-i drumul si da-mi amenda, hai ca-ti arat eu tie. Astept pe unul sa-mi bage gaze, in pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus Radulescu politistilor.

Citeste si: Politisti amenintati. Consilier PSD la Camera Deputatilor, fluturand legitimatia: „Las’ ca-ti arat eu tie. Nu vrei sa ai conflict cu mine” – Video

Radulescu este unul dintre varfurile PSD din Ploiesti, fiind promovat in fruntea Clubului Sportiv Municipal. In aprilie 2019, un om de afaceri din Ploiesti a facut dezvaluiri revoltatoare de Lucian Radulescu.

Omul de afaceri Lucian Gheorghe l-a acuzat pe Radulescu de fals si uz de fals intr-o afacere de 350.000 de euro si sustine ca iubita acestuia i-ar fi furat din banca 50.000 de euro.

”Intre anii 2013-2015 l-am imprumutat cu diferite sume de bani scopul fiind de a infiinta anumite benzinarii. Suma totala de bani a fost de 350.000 de euro. Aveam incredere in el. Mi-a dat inapoi 20.000 de lei vechi. Concubina domnului Radulescu e directoare la OTP Bank si mi-a sustras bani din cont. Mi-am deschis cont la rugamintea lor si apoi am ramas fara 50.000 de euro. Am facut plangere pentru furt la ANPC, iar ANPC a mers la Politia Prahova. M-am trezit cu alta plangere penala in care sunt chemat pentru santaj si camata. Si in hartia notariala facuta intre noi scrie clar ca e un imprumut fara dobanda. El spunea ca-mi da 25% din a doua benzinarie cumparata. Ivan Georgiana, concubina domnului Radulescu, a facut plangerea. Plangerea a fost respinsa de instante”, a declarat Lucian Gheorghe la GSP LIVE.

De asemenea, Gheorghe a spus despre Radulescu ca nu are studii superioare, fiind incompatibil cu pozitia pe care o ocupa. Si ca in declaratia de interese, el insusi a notat ca e si agent de fotbalisti si consilier pe probleme de sport pentru un cabinet parlamentar.

”Mi-au spus ca au toata politia Prahova la degetul mic. Lucian Radulescu se lauda ca-l are pe domnul presedinte FRF Razvan Burleanu, ca e mare prietenie cu el. Ii place sa i se spuna Becali de Ploiesti”, a mai acuzat omul de afaceri.

Lucian Radulescu a fost conducator la FC Vaslui, Petrolul, Conpet Ploiesti si in prezent e director adjunct la CSM Ploiesti si administratorul bazelor din subordinea clubului, stadionul ”Ilie Oana”, Sala Sporturilor Olimpia si Hipodromul din Ploiesti.

In 2018, Lucian Radulescu a participat la „Mitingul impotriva abuzurilor” din Piata Victoriei, convocat de Dragnea.

„Printre manifestantii care s-au imbracat in alb s-a numarat si Lucian Radulescu, seful Hipodromului din Ploiesti”, informa Republika News.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

59 de secunde ago

Un sofer incepator a intrat cu masina intr-un garaj din Chiajna, declansand un incendiu de proportii

Trei masini au fost cuprinse de flacari violente noaptea trecuta, in Ilfov. S-a intamplat dupa…

16 minute ago

Emmanuel Macron, tot mai indraznet in fata amenintarii Rusiei: „Armele nucleare ar trebui sa faca parte din dezbaterea privind apararea UE”

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca este deschis sa discute despre utilizarea armelor nucleare…

31 de minute ago

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, afirma: „Soarta lui Zelenski este pecetluita!”

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al liderului rus Vladimir Putin, a afirmat ca soarta presedintelui…

47 de minute ago

Fostul ministru al Justitiei, Stelian Ion, a sesizat Biroul Electoral dupa ce a aflat ca numele lui si al altor colegi din USR ar aparea pe listele de sustinatori ai Dianei Sosoaca

Fostul ministru al Justitiei, actualmente candidatul Aliantei Dreapta Unita la functia de primar al Municipiului…

O oră ago

O romanca din Spania, virala pe TikTok dupa ce a dezvaluit ca traieste doar cu mancare aruncata de altii la gunoi – VIDEO

O romanca stabilita in Spania a devenit virala pe internet dupa ce a dezvaluit ca…

O oră ago