„Il mai tineti minte pe prostul ala cu mustata care se dadea mare in fata iubitei?”. Comunicat oficial al unei mari companii, acuzatiile lui Dragnea sunt desfiintate

politica

Problemele tehnice reclamate saptamana trecuta de Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor si al PSD, la plata taxei de pod de la Fetesti prin SMS, prin intermediul retelei Vodafone Romania, au fost generate fie de sistemele Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), fie de cele ale Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), au precizat, vineri, reprezentantiiVodafone. Jurnalistul Mircea Marian, care s-a contrat cu Dragnea pe acest subiect, a reactionat taios.

„Il mai tineti minte pe prostul ala cu mustata care, ca sa se dea mare in fata iubitei, a sustinut ca e vina unei companii private de telefonie pentru ca nu se poate plati taxa de pod la Fetesti? Cand i-am scris ca ar trebui sa si probeze aceasta afirmatie, a zis ca e suficient faptul ca la unele companii functioneaza sistemul de SMS-uri, la altele, nu.

Si, ieri, complet ignorat de Livache si de presa pe care o sponsorizeaza, a aparut raspunsul companiei acuzate: `Investigatiile tehnice efectuate de Vodafone Romania privind imposibilitatea utilizatorilor sai de a plati prin SMS tariful de trecere a podurilor de la Fetesti si Cernavoda in data de 1 mai 2018, intre orele 19.00 si 20.38, au aratat ca sistemele Vodafone Romania au functionat permanent in parametri normali. Imediat dupa semnalarea incidentului, Vodafone Romania a acordat tot suportul tehnic catre CNAIR si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), care opereaza platforma pentru efectuarea platilor, pentru remedierea disfunctionalitatilor platformei`!

Deci, Livache, pentru tine: CNAIR si STS, nu multinationalele”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Citeste si: Duel pe Facebook intre Mircea Marian si Liviu Dragnea. Seful PSD raspunde iritat dupa ce a fost luat peste picior de jurnalist. Dragnea se crede tatucul Romaniei

Iata comunicatul oficial al Vodafone:

“Investigatiile tehnice efectuate de Vodafone Romania privind imposibilitatea utilizatorilor sai de a plati prin SMS tariful de trecere a podurilor de la Fetesti si Cernavoda in data de 1 mai 2018, intre orele 19.00 si 20.38, au aratat ca sistemele Vodafone Romania au functionat permanent in parametri normali.

Imediat dupa semnalarea incidentului, Vodafone Romania a acordat tot suportul tehnic catre CNAIR si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), care opereaza platforma pentru efectuarea platilor, pentru remedierea disfunctionalitatilor platformei”.

Vodafone a facut aceste precizari dupa ce Liviu Dragnea, puternicul lider al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, s-a plans pe contul sau de Facebook ca nu a putut plati taxa de pod de la Fetesti prin SMS la intoarcerea din vacanta petrecuta la mare. Dragnea a sustinut ca l-a sunat pe seful CNAIR sa ii reclame problema, care i-a relatat, ulterior, ca problemele ar apartine Vodafone.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: