Il paste puscaria pe Teodorovici. Document al Comisiei Europene, Guvernul a „masluit” date oficiale privind executia bugetara pe 2018

politica

Senatorul PNL Florin Citu anunta ca Ministerul de Finante, condus de Eugen Teodorovici, a masluit datele privind executia bugetara pentru 2018. El prezinta ca dovada un document al Comisiei Europene.

Citu solicita infiintarea de urgenta a unei comisii parlamentare de ancheta privind executia bugetara pe 2018, precizand ca „in Grecia cei care au masluit datele oficiale sunt in puscarie”.

Postarea integrala:

I-AM PRINS!

Comisia Europeana CONFIRMA- executia bugetara pentru 2018 MASLUITA! In momentul in care Valcov si Теодорович (Teodorovici – n.red.) au anuntat deficitul bugetar cu o luna inainte am spus ca executia pentru 2018 o sa fie falsificata.

V-am spus atunci ca am fost sunat din MFP si mi s-a spus ca urmeaza sa masluiasca datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETA PARLAMENTARA pentru executia bugetara pe anul 2018. PSD+ALDE nici nu au vrut sa auda.

Ei stiu cel mai bine ca merg direct la puscarie. Exact ca in Grecia .

CE vine cu prima DOVADA ca datele au fost „aranjate” in asa fel incat deficitul, atat ESA cat si CASH, sa nu depaseasca 3%.- au transferat venituri din 2019 in 2018 pentru a re reduce deficitul in bugetar in 2018.

Avand in vedere aceste informatii noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARA DE ANCHETA a executiei bugetare pentru 2018. Asa cum au facut comisie de ancheta pentru alegerile pe care le-au organizat si le-au pierdut asa pot sa faca si pentru executia bugetara daca nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informatii raman. Stii foarte bine ca in Grecia cei care au masluit datele oficiale sunt in puscarie.

Acelasi lucru trebuie sa-l stie si angajatii din MFP care au ajutat la masluirea executiei bugetare. TOTI sunt VINOVAT si vor plati.

Mai mult despre: ,

Comentarii: