Ilie Nastase, despre Traian Basescu: „Cum as putea sa dau eu mana cu dracul, cu Lucifer? Mie imi place domnul Tariceanu”

politica

Senatorul Ilie Nastase anunta ca se lasa de politica. Ales pe listele UNPR, Nastase a refuzat sa faca parte din PMP, dupa ce cele doua formatiuni au fuzionat. El spune ca Traian Basescu este „dracul”.

Intr-un interviu pentru ziare.com, Nastase a explicat ca a refuzat sa intre in PMP din cauza lui Traian Basescu.

„Cum as putea sa dau eu mana cu dracul, cu Lucifer? Ce naiba! M-am certat cu el atata timp! Sa ma duc sa dau mana cu el? Nu fac asa ceva. Eu vin din sport. La mine ori castigi, ori pierzi. Eu nu fac intelegeri. Eu cand m-am certat cu cineva, m-am certat. Nu ma duc eu sa ma rog de cineva. (…) Lucifer, Lucifer! Mai rau. Trebuie sa il vopsim, sa il vedem in negru”, a declarat fostul tenismen.

Nastase a mentionat apoi ca ii place de „domnul Tariceanu”, insa nu mai vrea sa faca politica.

„Vreau sa am si eu libertate. Cu aia 4.000 de lei care ii am pe luna nu pot sa imi fac afacerile, nu pot sa incep nimic pentru ca nu am voie, nu pot sa primesc un cadou. Mi-a dat domnul Tiriac cadou o masina, nu pot sa o primesc pana nu termin mandatul. Si uite-asa. Pentru ce?”, a mai spus Nastase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: