Iliescu iese la atac, inainte de protestul din Piata Victoriei: „Asta ne trebuie acum, in loc sa strangem randurile in jurul guvernului? Cine e in spatele acestei miscari”

politica

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat pentru Mediafax ca nu intelege cine este ”in spatele” protestestului anuntat pentru duminica seara, apreciind insa cu ”sunt indivizi si forte interesate sa cultive discordia”.

„Asta ne trebuie acum, in loc sa strangem randurile in jurul unui guvern care incearca sa aseze lucrurile cu chizbuinta? Nu inteleg cine e in spatele acestei miscari si ce urmaresc in ultima instanta. Este regretabil”, a declarat  Ion Iliescu.

Fostul presedinte al Romaniei a catalogat ca fiind ”anormale” protestele anuntate pentru duminica.

”Din asta avem doar de pierdut cu totii. In loc sa strangem lucrurile si sa cautam sa sprijinim fortele care inceaca sa construiasca ceva in aceasta tara, iata sunt indivizi si forte interesate sa cultive discordia. Nu inteleg cine este interesat in asa ceva”, a adaugat Ion Iliescu.

Un protest este anuntat pe retelele de socializare, protestatarii urmand sa se adune in Paiata Victoriei si sa plece in mars spre Parlament, actiunea fiind anuntata ca reactie la proiectul Legii gratierii, care urmeaza sa fie dezbatut si votat, luni, in plenul Senatului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: