Iliescu si Nastase, umiliti de Dragnea. Viorica Dancila este pusa de seful PSD sa ofere explicatii, de ce fostii presedinti ai PSD au fost stersi din istoria partidului

politica

Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, considera ca aceasta functie este compatibila cu cea de prim-ministru pe care o detine.

Prezenta luni la prima sedinta informala a conducerii Partidului Social Democrat, aleasa la congresul din 10 martie, Viorica Dancila a reafirmat ca ceea ce a facut-o sa se razgandeasca si sa candideze pentru functia de presedinte executiv a fost sustinerea Organizatiei de Bucuresti, „foarte multe telefoane din teritoriu”, precum si sustinerea „multor cetateni care au apreciat ca aceasta functie va fi o legatura foarte stransa intre Guvern si partid”.

„Este o sedinta informala, avea pe ordinea de zi organizarea. Este prima intalnire in acest format si cred ca nu… Vom lua hotarari privind buna functionare a celor care au fost alesi la congres. Sigur voi avea timp, pentru ca in calitatea mea de presedinte executiv – este compatibila cu cea de prim-ministru – eu trebuie sa pun in aplicare programul de guvernare”, a spus Dancila.

In opinia sa, reprezinta o „scapare” faptul ca de la congresul PSD au lipsit fostii presedinti de partid.

„Cred ca a fost o scapare. Am toata aprecierea pentru fostii presedinti ai partidului, a fost o scapare acest lucru. (…) Nu puteam eu sa fac invitatii”, a aratat premierul.

Victor Ponta a anuntat, duminica, ca Ion Iliescu, Adrian Nastase si ceilalti presedinti ai PSD au fost „stersi din istoria partidului”, nu mai apar nici macar pe site-ul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: