politica

Imagine de cosmar pentru pesedisti. Umar la umar: „Sunt convins ca in luna iunie vom schimba aceasta administratie dezastruoasa din Bucuresti”

Ludovic Orban, Florin Citu si Nicusor Dan au sustinut o conferinta de presa comuna, vineri. „PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan la functia de primar general al Capitalei”, a anuntat Orban.

„Este o decizie de responsabilitate pe care a luat-o in interesul public, in conditiile in care partidul avea multi candidati care puteau sa fie buni primari. Avem o administratie Gabriela Firea, dezastruoasa pentru Bucuresti. O sa avem multe discutii tehnice in perioada urmatoare.

PNL are cei mai buni primari din Romania, experienta lor este foarte utila pentru ce vrem sa facem in Bucuresti. Sunt convins ca in luna iunie vom schimba aceasta administratie din Bucuresti”, a declarat Nicusor Dan.

„Sa intri in politica este un compromis personal, intrebati-o pe sotie. Acum 14 ani am apucat pe acest drum”, a mai spus Nicusor Dan.

Ludovic Orban a mentionat ca PNL poate castiga si toate primariile de sector.

„PNL este peste 30% in Bucuresti, avem capacitatea de a castiga cu candidatii masurati pe PNL in patru sectoare. Cea mai dificila situatie este la Sectorul 3 (condus de Negoita – n.red.). Suntem deschisi la negocieri”, a declarat Orban.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

4 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

7 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

6 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

6 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

6 ore ago