news

Imagini care nu se vad la A3 si RTV. Manifestantii „pentru libertate” se inghesuie sa jefuiasca un automat de sucuri din Piata Unirii – Video

Au aparut noi imagini cu actele de violenta la care s-au dedat manifestantii care au marsaluit, luni noapte, pe strazile din Capitala. Un grup de ultrasi a spart in Piata Unirii un automat de sucuri si s-au imbrancit sa il jefuiasca.

Iata imaginile, date publicitatii de Marian Godina. Manifestantii au devalizat mai multe statii de autobuz, dupa care s-au inghesuit sa prinda o sticla de suc dintr-un automat pe care l-au spart cu un bolovan.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut marti o prima reactie fata de protestele violente de marti noapte. El a sustinut ca „lumea a iesit in strada din disperare, din #saracie”, desi la proteste au participat numerosi membri AUR si numerosi interlopi.

„Nu mai incercati sa vedeti politizare acolo unde e doar #disperare, saracie si sila pentru modul in care guvernati!!! Nu pedepsiti un popor intreg pentru ca nu sunteti voi in stare sa inchideti 5 cluburi care nu respecta regulile. Nu e vina oamenilor ca ati pus statul roman in genunchi si nu sunteti in stare de nimic!

Lumea a iesit in strada din disperare, din #saracie si pentru ca s-a saturat de voi si de #aberatiile voastre! Le-ati distrus locurile de munca! Le-ati tinut copiii fara scoala! Le-ati inchis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care sa le faca cumparaturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi inchideti magazinele!

Citeste si: Cine organizeaza protestele AUR de la Brasov: Florina Maior, nevasta puscariasului pesedist Dorin Lazar Maior

Solutia nu e cea cu care sunteti obisnuiti, aruncarea vinei pe altii. Solutia este #regandirea restrictiilor aberante introduse. Iar, daca voi nu sunteti in stare, este momentul ca presedintele Iohannis, cel care v-a incredintat aceasta guvernare esuata, sa revina de la plantat copaci si sa-si asume responsabilitatea!

PS: Politicienii # ma acuza ca am spus ca voi merge la Biserica de Paste, desigur respectand toate normele sanitare. Neomarxistilor fara Dumnezeu, chiar si Cancelarul Merkel a recunoscut ca a gresit cand s-a grabit sa le ingradeasca nemtilor acest drept. Treaba voastra e sa guvernati tara, nu sa rescrieti Biblia!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Europa, lovita de inundatii majore. Se anunta pagube considerabile

Regiuni din Germania, Belgia, Franta si Olanda au fost afectate sambata de inundatii in urma…

44 de secunde ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

8 ore ago

BBC: Trecerea la masinile electrice ramane fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

8 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

8 ore ago

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis spune ca Macedonia de Nord ar trebui sa foloseasca numele constitutional tot timpul

Prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis a reiterat sambata obligatia oficialilor din Macedonia de Nord de a…

8 ore ago