Imagini extraordinare, oamenii adusi cu forta de PSD in fata Cotroceniului isi ascund fetele. Le este rusine – Video

politica

Peste 100 de oameni, in mare parte functionari in cadrul primariilor PSD din Bucuresti, au fost adusi, miercuri, in fata Palatului Cotroceni pentru a cere demisia lui Klaus Iohannis. Jurnalisti de la recorder.ro au surprins faptul ca multi dintre acestia erau rusinati, isi ascundeau fetele.

Miercuri seara, dupa ce motiunea a de cenzura a fost respinsa, peste 100 de oameni au fost adusi de PSD in fata Palatului Cotroceni. Unii dintre acestia au scandat „Demisia” si „Jos Iohannis”. Cei mai multi insa erau rusinati de ce trebuie sa faca. Jurnalistii au incercat sa stea de vorba cu ei, intrebandu-i care este scopul prezentei lor acolo, insa au refuzat sa raspunda. Mai mult, foarte multi si-au ascuns fetele.

Vezi video de la minutul 08.00:

Europarlamentarul Catalin Ivan, fost membru PSD, a prezentat dovada ca PSD organizeaza contramanifestatii in fata Palatului Cotroceni. Liderii organizatiilor locale din Bucuresti au primit ordin sa trimita cate 10 membri pentru a protesta fata de „nerespectarea Constitutiei Romaniei” de catre Iohannis.

Ivan a prezentat un mesaj pe care un vicepresedinte PSD din Bucuresti, Dan Tara, l-a trimis catre subordonatii lui:

„Acum, daca Dragnea insista cu protestele spontane, insist si eu sa va anunt unde vor avea loc. Maine, oameni furiosi pentru ca Iohannis nu respecta legea fundamentala a tarii isi vor striga nemultumirea incepand cu ora 17.45. Faptul ca limba maghiara devine limba regionala in urma santajului UDMR o fi constitutional? Faptul ca Harghita si Covasna nu mai sunt de facto teritorii romanesti o fi constitutional?”, a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: