Categories: news

Imagini impresionante, aceasta este Transilvania: o bunicuta care abia se misca matura trotuarul din fata casei la ora 8 dimineata. „Bunul simt si respectul fata de sine nu tin cont de varsta, nici de statut” – Video

O bunicuta din Fagaras a fost filmata in timp ce se chinuia sa isi mature trotuarul din fata casei, sprijinita intr-un cadru ajutator. Imaginile devin virale pe retelele de socializare.

Imaginile au fost postate de Irina Onescu, primar al comunei Peris. Ea tine astfel sa atraga atentia si locuitorilor din aceasta localitate ca „bunul simt si respectul fata de sine nu tin cont de varsta, nici de statut”.

Ora 8 dimineata. Fagaras. O bunicuta sprijinita de un cadru ajutator matura domol trotuarul din fata casei. Comentariile sunt de prisos.

Bunul simt si respectul fata de sine nu tin cont de varsta, nici de statut. Multi altii, mai tineri, au doua maini si doua picioare sanatoase, dar caracterul defect. Asta este, se pare ca nici nesimtirea nu are varsta… A trai in saracie si a trai in mizerie sunt doua situatii diferite. Cea din urma este voluntara”, a scris Onescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

3 ore ago

Agramatisme la varful PSD: „Spun si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de… florii astazi si toate florile din aceasta tara si din Bucuresti”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a chinuit din rasputeri, duminica, sa le faca o…

35 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

3 ore ago