Imagini in premiera din taberele de instructie ale ISIS. Asa incearca jihadistii sa-i sperie pe RUSI

externe

Organizatia terorista ISIS a facut publice mai multe imagini dintr-o tabara de instructie din Afganistan, acolo unde sunt antrenati tineri jihadisti. Statul Islamic cauta cu disperare sa recruteze cat mai multi militanti, dupa ce Rusia a inceput sa le distruga puncte strategice si sa le ucida din membri.

Rusia isi continua campania de bombardamente impotriva temutei grupari teririste Stat Islamic din Siria. Oamenii lui Vladimir Putin sustin ca au ucis sute de jihadisti numai in primele doua saptamani din octombrie, iar odata cu intensificarea campaniei numarul acestora creste proportional.

Acest lucru devine ingrijorator pentru ISIS, care pierde efective militare si care se vede nevoita sa isi reimprospateze fortele.

1

Lucrand la intimidare, gruparea a postat pe internet o serie de imagini care ii arata pe militantii sau purtand cagule si arme.

3

In incercarea de a semana cat mai multa teroare, fotografiile sunt realizate in timpul antrenamentelor corp la corp sau cu arma.

6

O alta fotografie ii arata pe recruti citind carti mici negre, cel mai probabil Coranul, cartea sfanta a islamului.

5

Tinerilor militanti le este insa protejata identitatea cu ajutorul cagulelor inscriptionate cu logoul gruparii teroriste.

7

Fotografiile au fost realizate in provincia Khorasan, din Afganistan, unde ISIS are o tabara de antrenament pentru jihadisti, scrie independent.co.uk.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,


Comentarii: