Importanta controlului la jocuri de noroc

life

Sa fie clar ca astazi nu vorbim despre controlul care iti este facut atunci cand ai comis o greseala. Aici vorbim despre controlul pe care tu trebuie sa il detii asupra propriei persoane de fiecare data cand incepi sa pariezi.

Trebuie sa iti controlezi emotiile, sa iti controlezi impulsurile, sa te cunosti foarte bine pe tine si sa ai grija ca de fiecare data, atunci cand iei o decizie importanta, sa te asiguri ca tu detii controlul asupra acestei decizii. Astazi discutam despre cat de importante sunt aceste aspecte legate de control, de ce este important sa detii controlul si mai important decat orice altceva, care sunt factorii care au schimbat enorm de mult modul in care jucatorii se controleaza la masa de joc.

Internetul a schimbat totul

Chiar daca vorbim despre un cazino offline sau un cazino online precum cel de la Mister Bit, este foarte important sa facem o distinctie foarte clara intre cele doua. Intr-un mod poti detine controlul atunci cand te joci in cazinourile fizice, iar in alt mod vei reusi sa te controlezi atunci cand te joci la un cazino online unde internetul pare sa fi acaparat o audienta foarte mare de jucatori. Dar pentru a vorbi pe subiect, chiar suntem constienti de faptul ca internetul a schimbat foarte multe industrii, foarte multe mecanisme de business si chiar si industria divertismentului in care se incadreaza mai mult sau mai putin si jocurile de noroc.

Pentru a putea avea o imagine clara asupra anvergurii internetului, trebuie sa ne gandim la faptul ca exista oricand posibilitatea ca tu, noi sau oricine dintre noi sa poata castiga bani folosind acest portal incredibil denumit internet. Astfel, ajungem direct sa vorbim despre marketingul digital care acum pare sa ne aduca in fata toate lucrurile de care avem mai multa sau mai putina nevoie. Deci daca acum fiecare dintre noi poate profita de internet pentru a genera un venit, pune acest lucru in balanta cu dopamina pe care ti-o ofera jocurile de noroc, ai gasit o reteta perfecta pentru o atractie a internetului.

Evolutia jocurilor de noroc

Jocurile de noroc nu a fost create recent, nici astazi si nici acum cativa ani. Jocurile de noroc exista deja de sute de ani si este uimitor modul in care jocurile au reusit sa se adapteze la noile modificari pe care le vedem zilnic in mediul online. Tehnologia moderna si-a pus amprenta pe toate regimurile de joc si pe toate stilurile sau categoriile de jocuri si modalitati de a te relaxa. Este evident ca mersul intr-un cazino fizic nu isi va pierde niciodata farmecul si va fi mereu o placere sa participi la jocuri de noroc si sa le simti, dar si sa le vezi fizic. Totusi, cazinourile fizice incep sa piarda din ce in ce mai mult public.

Singurele cazinouri fizice care mai pot continua sa sustina industria de gambling stradal sunt cele unde esti martor la un nivel foarte ridicat de lux, notorietate si calitatea infrastructurilor. De exemplu, un fenomen foarte raspandit al cazinourilor fizice este cel din cazinourile din Las Vegas. Daca vorbim despre acea zona, fenomenul de gambling ajunge foarte departe si reuseste sa deschida oportunitati pentru foarte multe categorii de jucatori. Dar in rest, comunitatea de gambling se concentreaza din ce in ce mai mult in mediul online.

Acestea au reusit sa evolueze atat de mult si frumos incat pot genera sume foarte mari de bani pentru tot felul de jucatori care apartin tuturor categoriilor sociale, financiare si de varsta. Dar daca vrei cu adevarat sa iti dai seama cum au evoluat jocurile de noroc, nu trebuie sa te uiti decat la punctul 0 si punctul in care ne aflam acum. Sloturile au inceput cu masinarii care nici macar nu ofereau castiguri si acum te pot face sa castigi miliarde.

Dependenta

Iar odata cu aparitia posibilitatilor de a realiza castiguri atat de mari au aparut si riscurile pentru dezvoltarea celei mai grele afectiuni pe care o poti avea la jocuri de noroc, adictia. Sa fii dependent de jocuri de noroc nu este o munca foarte usoara deoarece pe langa distrugerile emotionale, aceasta dependenta face si pagube financiare.

Fiind un obicei si o actiune care te incarca foarte frecvent cu tot felul de chimicale pornite din creier si mai ales cu dopamina, este suficient ca in unele cazuri, unii utilizatori sa beneficieze doar de cateva castiguri obtinute in primele lor sesiuni. Acestia vor dezvolta direct o adictie care le va dauna extrem de mult.

Din fericire, cazinourile sunt mereu pregatite pentru a te ajuta sa depasesti momentele dificile din viata ta. Daca ai identificat mai multe simptome ce iti semnaleaza faptul ca ai putea fi dependent de jocurile de noroc, poti apela la echipa de suport a cazinoului pentru a tine sub control aceasta afectiune.

Concluzie

De aceea este foarte important sa te controlezi mereu cand te joci la cazinourile fizice. Fii mereu constient de faptul ca esti in pericol, ca jocurile de noroc sunt divertisment si ca nu trebuie sa tratezi nimic cu neseriozitate.

Comentarii: