„In Israel sunt testate masti care ucid COVID-19”. Anunt al ambasadorului Israelului in Romania

news

Ambasadorul Israelului la Bucuresti, David Saranga, a anuntat joi seara ca in Israel, in acest moment, sunt testate „masti care ucid COVID -19”.

„In Israel se fac masti care nu doar blocheaza virusul. Vorbim de masti care ucid COVID -19, sunt in procesul de testare”, a declarat ambasadorul la Antena 3.

„Noi toti asteptam vesti bune din Israel sau din alte locuri din lume. Sunt patru locuri de unde pot veni vesti bune: SUA, China, Japonia sau Israel. Sunt patru locuri de cercetare. O companie din Israel are un vaccin, dar trebuie aprobare pentru teste cu oameni. Este ceva ce va dura cel putin trei luni, daca nu mai mult”, a subliniat Saranga.

„Avem un traseu si credem ca stim unde mergem. Nimeni n-a crezut ca acesta o sa fie dusmanul cu care ne vom lupta. Avem un dusman invizibil si tot ce am stiut in trecut nu e valabil. Daca in trecut am stiut cine se lupta cu cine, acum toti trebuie sa fie uniti impotriva unui dusman. Inca nu stim cum putem sa luptam impotriva lui”, a mai spus David Saranga.

 

 

Comentarii: