„In loc de controlul strict al ghetto-urilor arabe, ne laudam ASASINII” – Fotografia de adio a Europei

externe

Europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu publica un nou articol, pe blogul sau din Adevarul, in care critica „lasitatea” liderilor europeni in fata valului de atacuri islamiste.

Ungureanu tine sa sublinieze ca, in aceste momente, miza nu mai este Uniunea Europeana, ci insasi Europa,  care „ne-a invatat sa scriem de la stinga la dreapta, ne-a pus furculita in mina si ne-a lasat in paza umanismul”.

„Elita politica occidentala e inutilizabila. In afara de semnatura pe vraful de demisii scadente, nu mai putem astepta nimic de la acesti lideri pierduti in catastrofa propriei arogante.

(…) Miza nu mai e Uniunea Europeana – fosta forma de organizare a Europei. Miza e chiar Europa – lumea care ne-a crestinat, ne-a invatat sa scriem de la stinga la dreapta, ne-a pus furculita in mina si ne-a lasat in paza umanismul.

Dupa Bruxelles si bucatile de morti lasate in urma islamic, la aeroport si metrou, trebuia sa vina altceva. Trebuia sa izbucneasca, din toate partile, forta bunului simt.

Realitatea cere racnind blocarea granitelor de pe marile Europei, controlul strict al ghetto-urilor arabe si tacerea gurilor care isi lauda asasinii. In locul acestor fapte simple: inca o tura de lasitati. Prim-ministri si tot soiul de euro-grofi declara ca numai o minoritate nabadaioasa de musulmani sint – batu-i-ar vina de ghidusi! – teroristi. Si asta pentru ca n-au avut de ales. I-am marginalizat, i-am oprimat si acum au tot dreptul sa ne taie capul in fata Comisiei Europene sau sa puna bombe sub copii, in curtea Parlamentului European.

Dar n-au iesit, oare, multimile in strada? Ba da, dar nu pentru a protesta in fata Comisiei Europene, cerindu-i sa revina pe pamint. Nu! Multimile au reluat kitschul gales-hipiot, cu flori si cintece ofilite, cu hashtag-uri je suis cretin si pianisti hip care lalaie Imagine a lui Lennon. Urmatoarea decizie UE trebuie sa oblige statiile de metrou si aeroporturile sa se doteze cu piane in stare de functionare.

Umorul englezesc, ultima forma vie de constiinta europeana, a definit bine situatia. O gluma recenta spune ca: musulmanii se tem de pe acum de valul de rasism ce va urma atacului cu bombe pe care il pregatesc pentru miercurea viitoare!

Mesajul european e clar si definitiv ca un giulgiu apretat. Elitele au pus piciorul in prag si capul sub ghliotina si transmit de acolo un ultimatum fioros cazaturilor islamice din orasele Europei: pina aici! sa va intre bine in cap! oricite bombe veti pune, noi nu vom face nimic! nu vom misca un deget! vom semna hirtiile pe care le-am mai semnat si le vom mai semna dupa fiecare atentat! atit! s-a inteles? victoria e a noastra! O, de-ar fi numai atit!

Liderii Europei au ginduri inca mai inalte. Cel mai imbietor e adaptarea. Asta inseamna ca Bruxelles n-a fost un capat de drum, ci un punct de realimentare pe drumul care duce la subjugare consimtita. Aceleasi voci care ne explica unde gresim fata de inocenta Islam-ului soptesc discret catre potopul arabesc: nu va pierdeti cu firea! asteptati! curind, veti da prim-ministri in Belgia si Franta, apoi ministri in Germania si, intr-o buna zi, cind noi vom fi la pensie grasa sau sub iarba tot asa, veti conduce Occidentul! Parca asta am auzit in pantomima jucata de liderii Europei dupa Bruxelles. Sau nu? Sa privim pina nu ne cade burka pe ochi”, a scris Ungureanu pe platforma Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: