Categories: news

„In Romania mi-as fi PIERDUT mainile” – Marturia unui tanar ranit la Colectiv – VIDEO

Un barbat in varsta de 41 de ani, ranit in incendiul din Clubul Colectiv si transferat pentru tratament in Norvegia, a povestit cum au fost primele clipe de la declansarea incendiului si cum a reusit sa se salveze.

La o saptamana de la tragedia din Clubul Colectiv, cateva zeci de raniti in incendiu au fost transportati pentru tratament in spitale din strainatate. Starea unora dintre ei s-a ameliorat vizibil, iar unii dintre ei sunt aproape de externare.

Daca pentru multi vindecarea este o chestiune de saptamani, amintirea clipelor de cosmar din seara zilei de 30 octombrie nu poate fi insa stearsa. Este si cazul lui Marius Fratoaica, unul dintre ranitii de la Colectiv aflat intr-un spital din Bergen (Norvegia).

El a povestit pentru un post local de televiziune: „Flacara era de cativa zeci de metri, imens de puternica si de activa. Ne-am pus toti mainile la fata. Dupa care, efectiv, au lesinat, au cazut foarte multi, din cauza norului negru de fum. Au inhalat fumul asta negru. Au lesinat, erau cazuti pe jos. Am calcat efectiv peste oameni si am iesit afara (…) Probabil ca in romania mi-as fi pierdut mainile. Sunt fericit ca am ajuns aici si am putut sa fiu tratat foarte bine”. a spus Fratoaica, citat de Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Serviciul secret ucrainean anunta ca Rusia are o noua strategie, mai eficienta: „Noi nu avem arme iar ei actioneaza ca un corp unic, cu un plan clar”

Pozitia Ucrainei pe campul de lupta este mai precara decat oricand din primele zile ale…

12 minute ago

Premierul pro-rus din Slovacia isi subordoneaza presa. Mii de persoane au protestat la Bratislava impotriva preluarii controlului televiziunii publice

Mii de slovaci s-au adunat joi in capitala Bratislava pentru a protesta impotriva unei revizuiri…

15 minute ago

Inflatia din Turcia creste in ritm ametitor, a ajuns la aproape 70% in aprilie. S-au dublat preturile la restaurante

Inflatia din Turcia a accelerat la 69,8% pe an in luna aprilie, a anuntat vineri…

18 minute ago

Economia Rusiei este pe cale sa atinga un minim istoric. Mobilizarea a sute de mii de soldati a accentuat criza fortei de munca

Economia Rusiei a dat dovada de rezistenta in fata sanctiunilor dispuse de Occident care au…

10 minute ago