In sfarsit, si VESTI BUNE. Fotograful Catalin Ilnitchi, ranit grav in incendiul din Colectiv, RASPUNDE LA TRATAMENT!

news

Fotograful buzoian Catalin Ilnitchi, ranit grav in incendiul din Clubul Colectiv si transferat duminica la Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer, din Israel, raspunde la tratament. Catalin respira singur, insa medicii il tin in continuare sedat pentru a suporta mai usor durerile.

Potrivit apropiatilor tanarului, medicii au luat chiar in calcul sedarea mai usoara a lui Catalin Ilnitchi. Tanarul se afla in Israel insotit de mama sa.

Fotograful Catalin Mircea Ilnitchi a fost ranit grav in tragedia din clubul Colectiv. In momentul declansarii incendiului, tanarul se afla chiar langa scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. S-a ales cu arsuri foarte grave si a fost internat la Spitalul de Urgenta „Floreasca” din Bucuresti, in stare critica.

Duminica, tanarul a fost transferat la Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, unde o are alaturi de mama sa.

Catalin Ilnitchi lucreaza ca inginer la o companie din Bucuresti, iar in timpul liber este colaborator al unei publicatii pentru iubitorii muzicii rock. In 30 octombrie, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv, in ultimul moment, dupa ce ar fi fost anuntat de un coleg ca nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze, scrie Mediafax

Pe Facebook au aparut numeroase apeluri de ajutorare a lui Catalin Ilnitchi, oamenii fiind rugati sa doneze sange, el avand o grupa de sange foarte rara, AB RH. De asemenea, la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Catalin, Tamara Adina Neagu, au fost deschise trei conturi in care pot fi facute donatii.

O alta persoana ranita grav in incendiul din clubul Colectiv – Cristian Matei – a fost transferat, pe 6 noiembrie, de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala la Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel. Tot in Israel, la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, a fost transferata, pe 4 noiembrie, si Teodora Maftei, care a fost la randul sau ranita grav in incendiul din clubul Colectiv. Tanara a murit insa in 9 noiembrie.

In urma incendiului din 30 octombrie, 55 de persoane si-au pierdut viata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: