In timp ce coalitia de borfasi continua asaltul asupra Justitiei, ministrii din Cabinetul Ciolos sunt apreciati in toata Europa

politica

In timp ce coalitia de penali continua asaltul Justitiei, fostul cabinet tehnocrat este apreciat nu doar in tara, ci in intreaga Europa.

„Ieri, Mihnea Ioan Motoc, ministru al apararii in guvernul Ciolos, era numit in conducerea think tank-ului Comisiei Europene unde va fi mana dreapta a presedintelui Juncker in chestiuni ce tin de politica de aparare a UE (https://europa.eu/rapid/press-release_IP-17-1120_en.htm). Cu putin timp in urma, Cristiana Pasca Palmer, fost ministru al mediului in guvernul Ciolos, a fost numita sef al Conventiei ONU pentru Biodiversitate, cea mai inalta functie detinuta de un roman in sistemul Natiunilor Unite.

Astazi, GovITHub, proiectul demarat de guvernul Ciolos si ingropat de guvernul Grindeanu, a fost desemnat cel mai bun program guvernamental IT din 2016 la unul din cele mai mari evenimente internationale de profil(https://www.webit.bg/awards.php).

Cam astea sunt stirile din tabara tehnocrata iar altele si mai importante urmeaza saptamana viitoare.

In partea cealalta ce se mai intampla? Inteleg ca PSD vrea sa castige si el un premiu, pentru perseverenta in politicile pro-corupti si pentru revitalizarea miscarii #rezist”, scrie pe Facebook Alin Cristian Mituta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: