„In veci nu mai votez PSD”. Ciolacu isi pierde alegatorii dupa ce l-a felicitat pe Biden: „PSD-ul este de acord cu globalistii. Vai mama noastra”

politica

Avalansa de injuraturi si alte reactii negative din partea votantilor PSD dupa ce Marcel Ciolacu a tinut sa il felicite pe Joe Biden pentru investirea ca presedinte al SUA. Pesedistii spun ca Ciolacu este „tradator” si ca a devenit sluga a „globalistilor si marxistilor”.

„Salut preluarea mandatului de Presedinte al Statelor Unite ale Americii de catre Joe Biden.
Planul economic si social al noii administratii americane, din care pot invata si guvernantii din Romania, se ridica la 1,9 trilioane de dolari si cuprinde printre altele cresterea salariului minim la 15 dolari / ora, acordarea unui sprijin financiar fiecarei familii pentru stimularea consumului, cresterea finantarii pentru campania de vaccinare si educatie, proiecte mari de infrastructura si modernizarea economiei. Mai exact masuri economice propuse si de PSD si atacate in mod repetat de alianta PNL-USR.

(…) Mult succes, Joe Biden si Kamala Harris!”, a scris Ciolacu pe Facebook. „Majoritatea PSD-istilor sunt Trump-isti, dar de unde sa stii tu daca te uiti toata ziua la telenovele turcesti”, i-a reprosat un pesedist.

Votantii PSD nu au fost deloc incantati de mesajul lui Ciolacu, ei reactionand cu numeroase injurii. Majoritatea mesajelor de la postarea lui Ciolacu sunt critice si vin chiar din partea pesedistilor.

Iata cateva dintre acestea:

Nu-i mai pupati atat, domnule presedinte..ca acusica vine noul ambasador si-o s-o dea iar cu „baronii rosii”…nu v-ati saturat sa ne umileasca atat?

Vedeti ca asa l-a salutat si Dragnea pe Trump cand a fost instalat si acum unde este …. si i se imputa si acest gest. Sus Mitica, jos Mitica.

Nea Marcele, te-ai vaccinat si ce prostii spui reprezinta, cumva, efecte adverse? Nu mai bate campii, tembelule!

Alt hot care va jecmani tot globul pt bunastarea poporului lui, iar noi avem ghinionul cu aceste slugi globale care le fac jocul

D-le Ciolacu.nu.ai.invatat nimic din.cit a condus Donald Trump America sincer nu iti.vezi.decit interesul.cu scuzele de rigoare acela om.care a fost devotat poporului.a plecat fara sa dea mina cu o.fosila de 78 de ani.manipulat de servicii

Majoritatea PSD-istilor sunt Trump-isti,dar de unde sa stii tu daca te uiti toata ziua la telenovele turcesti…

Ii si pasa lui Biden de salutul dvs. Ahhh, ce scarba imi e! Va credeam mai vertical. Dar, daca erati vertical, nu erati unde sunteti.

Ati jucat urat jeguri penale ce sunteti!Ati intrat in jocul Globalizarii din acest motiv voi il sustineti pe Bideu.Se duce lumea asta si nu veti lua nimic cu voi satanelor.Sfarsitul este aptoape!

Demnitate nu exista la politicianul CIOLACUUUUU ,acest om si partidul lui a umilit PSD-eul si d-na faci plecaciuni in fata lui in numele votantilor PSD ?

Salutati progresistii si neo marxistii? Pe bune? Stiti ce inseamna asta?

PSD -ul este de acord cu GLOBALISTII. Vai mama noastra.

Te bucuri ca a ajuns un mRxist presedinte rusine ciolacu demisia

Ciolacu si Iohanis au vandut tara globalistilor

Mai mult despre:

Comentarii: