Inca o dezamagire. Celebrul primar independent Valentin Vrabie s-a inscris in PARTIDUL cel mai critic fata de actiunile DNA

politica

Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, care a devenit celebru in Romania pe cand conducea comuna Pestera, a anuntat ca s-a inscris intr-un partid. El a ales ALDE, una dintre formatiunile cu cel mai dur mesaj la adresa actiunilor anticoruptie.

Vrabie a fost ales primar in Medgidia cu peste 60% din voturi desi a candidat ca independent.

„Eu sunt si voi ramane un om independent! Dar am decis sa ma implic si in zona politica. Pentru a putea face asta, trebuie sa activez intr-un partid politic. As fi putut foarte bine sa merg la PSD sau la PNL, partide care ofera de toate pentru toti. Insa, asa cum ma caracterizeaza pe mine, imi place sa iau lucrurile pas cu pas, sa iau lucrurile de jos. Si in politica, la fel ca si in adminitratia publica, trebuie sa determinam cat mai multi oameni tineri si curati sa intre in partidele politice si sa preia acest segment. Accederea lor in viata politica este semnul ca in Romania are loc acea reforma a partidelor de care este atata nevoie“, a declarat Valentin Vrabie in exclusivitate pentru Curier Local.

El a mai spus ca s-a inscris in ALDE pentru a primi fonduri din partea Guvernului.

„Nu vreau ca oamenii sa isi piarda speranta. De aceea am decis sa intru intr-un partid, pentru ca fondurile vin altfel atat de a Guvern, cat si de la celelalte ministere“, explica el decizia luata.

Vrabie a devenit vestit dupa ce a dat copiilor din Pestera de 1 Iunie biciclete si tablete si a conectat centrul comunei la wireless.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: