Inca o grozavie de la ISIS. Si-a EXECUTAT propria MAMA in public. Motivul este halucinant

externe

Un militant al gruparii teroriste Stat Islamic si-a executat mama in public in orasul sirian Raqqa pentru ca aceasta l-a incurajat sa paraseasca organizatia, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Femeia de peste 40 de ani l-a avertizat pe fiul ei ca o alianta condusa de Statele Unite va distruge Stat Islamic si l-a incurajat sa paraseasca orasul impreuna cu ea. Potrivit Observatorului, care monitorizeaza razboiul printr-o retea de surse de la fata locului, femeia a fost retinuta dupa ce fiul a informat gruparea despre comentariile acesteia.

Citand surse locale, Observatorul a declarat ca barbatul de 20 de ani si-a executat mama miercuri, langa cladirea oficiului postal unde femeia lucra, in fata a sute de oameni din Raqqa, principala baza de operatiuni din Siria a gruparii teroriste.

Gruparea Stat Islamic, care controleaza zone intinse din Siria si Irak, a executat sute de oameni pe care i-a acuzat de colaborare cu inamicul si de incalcarea interpretarii ultraconservatoare a Islamului. Observatorul a raportat pe 29 decembrie ca Stat Islamic a executat mai mult de 2.000 de civili sirieni in cele 18 luni de cand si-a declarat „califatul” asupra teritoriilor controlate in Siria si Irak. In acest numar sunt incluse persoane ucise pentru homosexualitate, practicarea magiei si apostazie.

Agentia Reuters spune ca ultimele rapoarte inca nu au putut fi verificate independent.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: