Inca un fake news de proportii lansat de Romania TV. Raed Arafat, nevoit sa intervina pentru a dezminti minciunile postului lui Sebastian Ghita

news

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a dat publicitatii pe Facebook un document primit de la DNA conform caruia nu are nicio calitate in niciun dosar care ar fi fost deschis de procurori. Romania TV a lansat mai multe atacuri violente la adresa lui Arafat pe acerst subiect.

Luni seara, Romania TV a anuntat prin celebrele burtiere galbene ca seful DSU are dosar la DNA.

„Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informatii care ar fi date pe surse, numele meu ar aparea in dosare de coruptie instrumentate de DNA, am inaintat saptamana trecuta Directiei Nationale Anticoruptie o adresa in vederea stabilirii daca ma aflu in calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul institutiei amintite anterior.

Astazi, in urma raspunsului DNA, pe care il atasez mai jos, se constata clar ca numele meu NU apare asociat vreunei calitati de suspect sau inculpat in cauzele penale instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie. Doresc sa multumesc celorlalti reprezentanti media care nu au preluat aceste informatii neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publica”, afirma Raed Arafat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: