Inca un iresponsabil PSD. Primarul Brailei: „Victorie, fara masca la Braila! Mai bine vultur, decat sluga”

politica

Mesaj iresponsabil al primarului PSD din Braila, Viorel Marian Dragomir. El afirma ca este o mare victorie faptul ca brailenii nu sunt obligati sa sa poarte masca de protectie, subliniind ca „decat o viata sluga, mai bine 4 ani vultur”.

„VICTORIE !!! FARA MASCA IN BRAILA !!! O poarta doar cine vrea !!!

1. O sa respect intotdeauna legea, chiar si atunci cand nu imi convine. DAR, o sa folosesc toate mijlocele legale pentru a apara drepturile si libertatile brailenilor si voi initia procedura de modificare a hotararilor si legilor abuzive.

2. Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

49/13.10.2020 aprobata prin Hotararea Guvernului 856/14.10.2020 in Braila, deoarece sunt sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori, masca trebuie purtata doar in:
– piete
– targuri
– zone de asteptare (statii de autobuz, peroane si altele asemenea)
– faleza
– zone in care se desfasoara serbari publice sau pelerinaje
– exteriorul obiectivelor turistice
– zonele pietonale comerciale
– proximitatea institutiilor de invatamant pana la o distanta de 50 m de intrarea in perimetrul scolii

3. Cand va plimbati in Parcul Monument, Gradina Mare sau oriunde in Braila, cu exceptia locatiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta. Acum, fiecare are dreptul de a decide !!!

4. Persoane mai tematoare spun … dar daca nu purtam masca o sa creasca cazurile. Eu ii intreb, cu tot respectul – garanteaza cineva ca daca purtam masca nu ne infectam? Exista un studiu oficial? Personalul D.S.P. Braila a purtat masca, a respectat regulile … si totusi s-a infectat !!!

5. Unii mi-au spus – Au trecut alegerile, esti 4 ani primar …. stai linistit … nu te pune contra curentului …. Am spus odata – DECAT O VIATA SLUGA, MAI BINE 4 ANI VULTUR !!! Nu sunt ‘vultur’, este doar un proverb romanesc adaptat.

O sa raman mereu acelasi om sincer si nu ma voi vinde pentru un post sau interes personal”, a scris primarul PSD pe Facebook.

In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 50 de noi cazuri de imbolnaviri in Braila.

Mesajul primarului PSD este aclamat de sute de sustinatori, care il felicita pentru atitudinea sa.

„Felicitari domnule primar si multumim pentru aceasta hotarare! Chiar a fost o lege aberanta purtatul botnitei peste tot in aer liber…”, i-a transmis un brailean.

Si baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat recent ca nu crede ca masca in poate proteja de coronavirus.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: