externe

Inca un miliardar rus a murit: Serghei Grishin. El i-a vandut printului Harry faimosul conac Montecito din Santa Barbara

Miliardarul Serghei Grishin a incetat din viata. In urma cu aproximativ o luna, fostul coproprietar al RosEvroBank a fost spitalizat din cauza unei tulburari de circulatie cerebrala. Potrivit publicatiei ruse Baza, miliardarul a murit pe 6 martie.

Grishin si-a vandut faimosul conac din Santa Barbara printului Harry al Marii Britanii si sotiei sale, Meghan Markle, pentru 15 milioane de dolari.

De asemenea, Grishin s-a laudat ca aproape a reusit sa duca economia Rusiei in colaps economic in anii ’90 prin inventarea schemei aviso.

In 2018, Grishin i-a cerut lui Trump cetatenia americana, el sustinand ca a furat atat de multi bani in Estonia si Rusia incat nici macar nu poate numi suma exacta, deoarece nimeni nu o cunoaste.

„Multi oameni cred ca cecenii au fost cei care au inventat schema aviso. Nu a fost asa. Eu am inventat-o. A fost cea mai mare schema de frauda, pentru ca nimeni nu stie exact cati bani au fost furati. Am gasit oamenii potriviti in Banca Centrala Rusa si in bancile estoniene. In numele bancilor estoniene, am duplicat chitantele, ca si cum originalul ar fi fost pierdut. Suma de pe bon a fost scrisa asa cum am vrut eu sa fie. Era complet falsa si nu era sustinuta de nimic”, a declarat Serghei Grishin.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Ce spun liderii PSD si PNL despre „Cartelul din Carpati”. Ciolacu: „Nu am stiinta, o sa ma informez”

Liderii PSD si PNL au comentat cu mare reticenta investigatia "Cartelul din Carpati" realizata de…

3 ore ago

Un premiu ascuns in politica de confidentialitate a unui site, revendicat dupa trei luni

O sticla de vin gratuita a fost in cele din urma revendicata dupa ce oferta…

5 ore ago

Dupa Hagia Sofia, Erdogan transforma si biserica antica Chora din muzeu in moschee

Turcia a deschis pentru credinciosii musulmani biserica antica Choradin Istanbul, a doua convertire majora sub…

5 ore ago