Inca un militar roman a murit intr-un atentat in Afganistan, dupa numai trei zile de la decesul altui roman

news

Un militar roman a murit in atacul care a avut loc, joi dimineata, la Kabul. Premierul Viorica Dancila a confirmat informatia.

Un militar roman a murit in atacul care a avut loc, joi dimineata, la Kabul. O puternica explozie a fost provocata de o masina capcana, fiind inregistrate mai multe victime. Explozia a avut loc in apropiere de un punct de control.

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de condoleante familiei.

”Condoleante familiei soldatului roman cazut astazi la Kabul si tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este inca o tragedie, inca un eveniment cumplit care ne indurereaza, ne zdruncina, dar ne si obliga, in egala masura, sa continuam sa condamnam si sa luptam cu toate fortele impotriva terorismului, acest flagel menit sa semene ura si teama. Sunt cu sufletul alaturi de cei aflati in durere si reiterez ferm sprijinul Guvernului Romaniei pentru actiunile de instaurare a pacii si stabilitatii in Afganistan”, a scris premierul pe Facebook.

Ultimul bilant al atacului arata ca cel putin 10 persoane au fost ucise, iar alte 42 au fost ranite.

Marti, un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit in urma unui alt atac terorist care a vizat campusul in care se afla ambasada.

Mai mult despre:

Comentarii: