Inca un „norocos”. Sotul ministrului Dezvoltarii, sirianul Akram Shhaideh, a prins o functie importanta in Guvernul PSD-ALDE

news

Sotul vicepremierului Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh, a fost numit in functia de director de cabinet in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, potrivit infoialomita.ro Acesta ar lucra cu Alexandru Danut Potor, fostul presedinte al Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala din Romania.

Akram Shhaideh a fost angajat la RAJA Constanta, cel mai mare operator public regional din Romania in domeniul alimentarii populatiei cu apa potabila si al epurarii apelor uzate. RAJA Constanta l-a platit anul trecut cu 38.991 lei (3.250 lei pe luna).

Numele lui Akram Shhaideh a fost invocat foarte mult in spatiul public in decembrie 2016, atunci cand Sevil Shhaideh a fost propunerea PSD pentru functia de prim-ministru.

Akram Shhaideh este banuit ca ar fi un apropiat al regimului lui Bashar al-Assad, din Siria. Presa a speculat ca aceasta legatura a lui Akram Shhaideh i-ar fi barat sotiei sale drumul catre scaunul de prim-ministru. La momentul anuntului, presedintele Klaus Iohannis a invocat vulnerabilitati la adresa sigurantei nationale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: