politica

Incaierare in PSD. Planurile lui Dragnea cu Tudorel, date peste cap de baronii Oprisan si Buzatu: „Poveste de adormit copiii”

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un profesionist, iar remanierea sau demisia lui reprezinta „povesti de adormit copiii”.

„Domnul Toader e un profesionist, stie Drept foarte bine, e profesor universitar, a aratat ca stie cu ce se mananca Justitia”, a spus Oprisan, la Palatul Parlamentului, inainte de sedinta BPN al PSD.

Intrebat daca Toader ar trebui remaniat sau daca ar trebui sa demisioneze din functie, Oprisan a sustinut ca „asta e poveste de adormit copiii”.

„Probabil ca, daca e nevoie de mai multa determinare, doamna prim-ministru trebuie sa analizeze aceste lucruri. Exista o singura restanta (in ce priveste emiterea de ordonante de urgenta cerute de PSD – n.r.), eu cred ca se lucreaza la ea, este vorba de punerea in vigoare a articolelor declarate constitutionale de Curtea Constitutionala. Probabil ca o sa o faca”, a aratat Oprisan.

Nici Dumitru Buzatu de la Vaslui nu vrea schimbarea lui Tudorel Toader.

„Unele atitudini exprimate de colegi vin poate si dintr-o nemultumire legata de rapiditatea cu care se adopta anumite acte normative cerute de programul de guvernare sau de o anumita oportunitate. Dupa parerea mea, acest lucru nu este de natura sa determine schimbarea ministrului Tudorel Toader. Este o persoana foarte bine pregatita, cu un prestigiu recunoscut in lumea profesionistilor din domeniul respective si este greu de gasit pe loc, imediat, inlocuitor care sa aiba acelasi nivel de popularitate, prestigiu si profesionalism”, declarat Dumitru Buzatu, pentru G4Media.ro.

Biroul Permanent National al PSD se intruneste luni. Potrivit unor surse politice, printre subiectele care urmeaza a fi discutate s-ar numara si situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

43 de minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

18 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

19 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

19 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

9 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

19 ore ago