Incendiu major in Moscova, a ars complet o cladire cu zece etaje. Unul dintre oficialii trimisi la fata locului are „Z” pe tricou

externe

Doua persoane au fost ranite dupa ce un incendiu a cuprins vineri un centru de afaceri cu 10 etaje din vestul Moscovei, au anuntat autoritatile ruse, citate de Moscow Time.

Incendiul a fost stins dupa ce peste 120 de persoane au fost evacuate, a precizat Ministerul pentru Situatii de Urgenta. Imaginile au aratat flacari masive si coloane de fum in timp ce pompierii se luptau cu incendiul.

„La ora 12:32, incendiul a fost complet stins”, a precizat Ministerul pentru Situatii de Urgenta pe aplicatia de mesagerie Telegram. Ministerul a precizat anterior ca „peste 120 de persoane au fost salvate din cladirea in flacari”.

In fotografiile realizate de presa locala se observa ca unul dintre oficiali are inscriptionat Z pe tricou.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a declarat ca doua persoane au avut nevoie de ajutor medical, iar una dintre ele a fost tratata la fata locului.

„Vietile lor nu sunt in pericol”, a spus Sobyanin intr-o declaratie.

Incendiul a acoperit o suprafata de 1.000 de metri patrati, a precizat ministerul, adaugand ca 180 de persoane si 41 de echipamente s-au luptat cu focul.

 

Mai mult despre:

Comentarii: