Incep abuzurile PSD. Presa a fost data afara de la audierea ministrului de Interne, „blonda lui Dragnea”

politica

Miercuri au loc audierile in comisiile parlamentare ale ministrilor din viitorul Cabinet Grindeanu. Jurnalistii nu au fost lasati sa asiste la audierea viitorului ministru de Interne, Carmen Daniela Dan, cunoscuta in Teleorman ca „blonda lui Dragnea”.

Decizia ca jurnalistii sa fie dati afara a fost luata prin vot de majoritatea PSD- ALDE. PNL si USR au votat impotriva. Intrebati care sunt motivele pentur care secretizeaza sedinta, parlamentarii PSD n-au oferit nicio explicatie.

Parlamentarii Opozitiei au spus dupa audieri ca nu s-au discutat secrete de stat.

Carmen Dan este unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Liviu Dragnea de peste zece ani.

„Am vrut sa propunem pe cineva in care am foarte mare incredere din punct de vedere al corectitudinii. E o femeie cinstita, ca prefect a gestionat foarte bine chestiunile cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. La ministerul de Interne se poate conduce si cu suflet si cu demnitate. Am foarte mare incredere in fermitatea dumneaei si in capacitatea de a aduce sanatate in acel minister”, a declarat, marti, Liviu Dragnea, dupa ce anuntat ministrii Cabinetului Grindeanu.

Carmen Daniela Dan (nascuta in 1970, in Videle) a fost prefect de Teleorman in perioada martie – octombrie 2016, inainte ocupand functia de subprefect. A fost singura femeie prefect in Teleorman. A demisionat din functia de prefect pentru a candida la Senat din partea PSD, unde a si fost cap de lista. Potrivit Adevarul, Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic si director executiv in cadrul Consiliului Judetean Teleorman din 2002 pana in iunie 2012, lucrand alaturi de Liviu Dragnea.

Timp de sase ani (1990 – 1996) a fost secretar al Scolii generale nr. 3 din Videle, apoi referent la Banca Agricola (Videle) si functionar la Raiffeisen (Videle).

A absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia din Bucuresti in 1989, a urmat Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice, iar licenta si-a luat-o in 2000, la 30 de ani, la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: