Incep dezvaluirile. Vicepresedinte PSD: „Niciodata guvernul nu a fost condus de Dancila, nu a avut capacitatile necesare. Dragnea, un disperat”

politica

Robert Negoita, vicepresedinte al PSD, lanseaza un atac extrem de virulent la adresa presedintelui partidului, Liviu Dragnea. „Trebuia sa isi ceara scuze pentru modul ticalos in care a consua Romania si partidul si sa plece”, a declarat Negoita, luni, la Digi24.

„Nu ma astept sa se retraga, se va agata ca un disperat de pozitie. Ca o persoana lipsita de decenta. Daca avea decenta, astazi nu mai era presedinte de partid, isi dadea demisia aseara. Trebuia sa isi ceara scuze pentru modul ticalos in care a condus Romania si partidul si sa plece. Sunt convins ca nu o va face”, a spus Negoita.

El s-a aratat convins ca Dragnea nu va demisiona.  „PSD are o minima capacitate de a se curata de tot raul si mocirla care treneaza in acest moment. Gasca de la conducerea partidului este din ce in ce mai ticaloasa. Eu ma regaesc tot mai putin in aceasta zona, sunt tot mai detasat (…). Dragnea nu va pleca, gasca de la conducerea partidului este mult prea legata, se vor tine unii pe altii in aceasta mocirla in care se vor scugfunda din ce in ce mai mult”, a mai spus Negoita.

Negoita a mai spus apoi ca Dancila este „marioneta” lui Liviu Dragnea, de aceea seful PSD i-a cerut duminica seara sa nu demisioneze.

„Niciodata guvernul nu a fost condus de Viorica Dancila, nu a avut capacitatile necesare. Nu are minimul necesar ca sa conduca un guvern, nu trebuia sa fi ocupat niciodata acea pozitie”, a mai spus Negoita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: