Incepe iar razboiul in PSD. Un consilier al premierului Tudose afirma ca un nou stadion in Teleorman „nu se justifica”

news

Eugen Teodorovici, senator PSD, numit recent consilier al premierului Mihai Tudose, a declarat intr-un interviu pentru Digi 24 ca un stadion la Alexandria „nu se justifica”.

Teodorovici a afirmat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal in Alexandria, judetul Teleorman, asa cum vrea ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh. El a adaugat ca inca nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre acest subiect, pentru ca „decizia a fost luata de ministrul Dezvoltarii”. „Nu am nimic cu cei care sustin sportul, fotbalul, dar sunt convins ca erau alte lucruri la nivel national…”, a completat el. Fostul ministru a mai spus ca Sevil Shhaideh poate face astfel de cheltuieli la Ministerul Dezvoltarii fara avizul premierului.

„Curand vom plati foarte multe amenzi, apa, canal, deseuri, sunt zeci de miliarde de euro. Exista o nota de informare la nivelul Guvernului facuta de mine in 2015 cu Ministerul Mediului, unde aratam ca sunt vreo 30 de miliarde de euro pe care Romania ar putea sa le plateasca pe neconformare pe apa, canal si deseuri”, a subliniat Eugen Teodorovici.

De asemenea, Teodorovici i-a reprosat lui Sevil Shhaideh ca nu a dat drumul investitiilor publice din programul PNDL, o critica similara fiind formulata si de fostul premier Sorin Grindeanu, in ultimele zile ale mandatului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: