politica

Incepe un razboi al gunoaielor si in Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu acuza PNL de tradare: „Niciodata nu m-as fi asteptat ca PNL va vota cot la cot cu PSD”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USRPLUS), acuza PNL ca a respins in Consiliul Local noile tarife cu Supercom, firma care asigura salubrizarea in sector. Noile tarife erau cu 35% mai mici decat in timpul administratiei PSD.

„Luni de zile am negociat la sange cu Supercom pentru a obtine niste tarife corecte pentru colectarea gunoiului. Fata de ce inaintasera in prima faza, cele de acum sunt cu 35% mai mici. Tariful supus la vot e chiar sub cel de la Sectorul 4, singurul sector care mai are un sistem similar bazat pe ‘plateste cat arunci’, raportat la volum.

Luni de zile am luptat cu cei de la Supercom pentru acest tarif. Iar cand sa trecem finisul, partenerii ne-au pus piedica. PNL si PSD au votat impotriva unui tarif care ar fi deblocat toata situatia generata de neinspirata ‘taxa de habitat’.

Luni de zile am analizat situatia pe toate partile. Am luat punct cu punct fundamentarea tarifului si am tras de fiecare leu in beneficiul cetatenilor. Am discutat cu fiecare parte interesanta si m-am asigurat ca totul e clar.

Am comis o singura greseala. Am avut incredere in ‘partenerii’ din coalitie. Niciodata nu m-as fi asteptat ca PNL va vota cot la cot cu PSD pe o tema ATAT DE IMPORTANTA!”, a scris Mihaiu, joi seara.

In Sectorul 1, Clotilde Armand vrea sa rezilieze contractul cu Romprest, convocand in acest sens o sedinta de Consiliu Local pentru ziua de vineri. Cel mai probabil, consilierii PNL si PSD vor vota impotriva.

Foto: spotmedia.ro

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: radu mihaiu

Recent Posts

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

40 de minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

18 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

19 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

19 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

9 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

19 ore ago