Incident la Pasajul Unirii, politistii locali au fost atacati cu bolovani. Agresorul: „Ce aveti cu mine, de ce faceti filme cu mine?” – Video

news

Un nou incident, sambata dimineata, la Pasajul Unirii. Un barbat a atacat cu bolovani o masina a politiei locale, acesta fiind ulterior retinut.

„Un barbat in varsta de 29 de ani a atacat cu bucati de piatra cubica echipajul Politiei Locale, aflat la intrarea in pasaj, pe sensul dinspre Piata Universitatii catre Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Din fericire, agentul care se afla in misiune de monitorizare a traficului din zona nu a fost ranit, insa doua dintre geamurile laterale si luneta autospecialei in care acesta se afla au fost distruse.

Extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la fata locului, fiind, ulterior, prins in Centrul Vechi, identificat si predat politistilor Sectiei 14, care au efectuat cercetari la fata locului pentru distrugere si tulburare a ordinii si linistii publice”, se anunta intr-un comunicat.

Barbatul nu a recunoscut ca el este vinovat, plangandu-se in fata politistilor: „Ce aveti cu mine, de ce faceti filme cu mine?”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: