Incident socant la Bacau: doi profesori s-au batut „parte-n parte” cu doi elevi de a saptea, care stateau pe TikTok in timpul orelor de curs – VIDEO

news

bataie, profesori, scoala, Bacau, elevi, TikTok

Miercuri, 27 martie,  la Scoala Gimnaziala Burdusaci din judetul Bacau, doi frati elevi de clasa a VII-a au fost implicati intr-un conflict fizic violent cu profesorii lor.

Imaginile surprinse de telefoanele mobile arata cum cei doi adolescenti, o fata si un baiat, incearca sa isi filmeze profesorii, pe fondul unor acuzatii ca acestia ar fi folosit un limbaj inadecvat si ar fi avut un comportament neadecvat, scrie cotidianul local Ziarul de Bacau.

Ce a urmat a fost o incaierare violenta, in care unul dintre profesori a fost trantit pe podea, iar fata a fost lovita cu capul de o banca. Scenele socante au starnit o mare revolta printre parintii si elevii comunitatii, care cer acum raspunsuri si masuri ferme din partea autoritatilor scolare si a fortelor de ordine.

Parintii elevilor se intreaba cum a fost posibil ca un astfel de incident sa aiba loc intr-o scoala si cer o investigatie amanuntita pentru a se stabili vinovatii si pentru a se lua masurile corespunzatoare. Exista reale intrebari legate de siguranta si buna functionare a sistemului educational.

Autoritatile scolare au transmis ca: “Un incident minor, cu 2 copii problema, care foloseau telefonul pe tiktok in timpul orelor”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: