Incidente in Piata Victoriei. PSD a trimis provocatori printre protestatari pentru a deturna fondul manifestatiilor. Jandarmii, de partea provocatorilor – Video

news

Duminica seara, cand protestatarii s-au strans in Piata Victoriei pentru a forma steagul UE, printre acestia si-au facut aparitia mai multi indivizi bine facuti care aveau bannere anti-UE si anti-straini. Acestia au fost foarte agresivi, catalogandu-i ca „tradatori” pe manifestantii pro-UE. Jandarmii au intervenit, insa au luat apararea provocatorilor.

Provocatorii au avut mai multe bannere, in care incercau sa relativizeze fondul protestelor, care este unul anti-guvernamental si anti-PSD. Mai mult, aceste bannere contineau si mesaje anti-UE sau anti-straini, in conditiile in care scopul mitingului era de promovare a valorilor europene.

Iata cateva dintre bannerele aduse de provocatori:

Screen Shot 2017-02-27 at 11.58.43 Screen Shot 2017-02-27 at 11.59.05
Screen Shot 2017-02-27 at 11.59.45 Screen Shot 2017-02-27 at 12.00.37

Multimea a reactionat si a incercat sa-i izoleze pe indivizii care afisau aceste bannere. Insa tot acestia au reactionat agresiv, catalogandu-i ca „tradatori” pe cei din piata. Jandarmii au intervenit, insa le-au luat apararea provocatorilor. Iata o inregistrare a incidentelor:

Adrian Grigoriu, unul dintre indivizii cu bannere, a mentionat apoi pe pagina sa de Facebook ca au fost atacati „violent si vicios”.

„AZI IN PIATA VICTORIEI, FALSII PROTESTATARI ANTI-SISTEM AU ATACAT VIOLENT SI VICIOS PE ADEVARATII PROTESTATARI ANTI-SISTEM ca sa previna ca nu care cumva, mesajele de pe bannerele noastre sa distruga regia protestului „spontan” in pozele oficiale si sa ajunga la constiinta romanilor. Protestul # REZIST din Piata Victoriei este un FALS PROTEST ANTI-SISTEM.

Protestul # REZIST din Piata Victoriei este un protest PRO-SISTEM deghizat in un protest ANTI-PSD, dovada ca imediat ce am aparut noi, care suntem cam singurii autentici protestari ANTI-SISTEM din piata, am fost atacati de falsii protestatari ca sa fim scosi din acea imagine regizata meticulos in care trebuia sa fie numai ei.

Conducerea din piata a falsilor protestatari a primit ordinul de la regizorii ce supravegheau din apartamentele de deasupra pietei sa ne scoata cu forta din imagine ca sa nu care cumva sa se intrebe romanii oare ce o scrie pe bannerele noastre pe care televiziunile nu le-au aratat”, a scris Grigoriu pe Facebook.

Majoritatea celor care au comentat postarea lui Grigoriu i-au facut „securisti” si „tradatori” pe cei din Piata Victoriei, termeni utilizati indeosebi de propaganda PSD.

Screen Shot 2017-02-27 at 12.34.53

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: