Categories: news

Incidente in Piata Victoriei. PSD a trimis provocatori printre protestatari pentru a deturna fondul manifestatiilor. Jandarmii, de partea provocatorilor – Video

Duminica seara, cand protestatarii s-au strans in Piata Victoriei pentru a forma steagul UE, printre acestia si-au facut aparitia mai multi indivizi bine facuti care aveau bannere anti-UE si anti-straini. Acestia au fost foarte agresivi, catalogandu-i ca „tradatori” pe manifestantii pro-UE. Jandarmii au intervenit, insa au luat apararea provocatorilor.

Provocatorii au avut mai multe bannere, in care incercau sa relativizeze fondul protestelor, care este unul anti-guvernamental si anti-PSD. Mai mult, aceste bannere contineau si mesaje anti-UE sau anti-straini, in conditiile in care scopul mitingului era de promovare a valorilor europene.

Iata cateva dintre bannerele aduse de provocatori:

Multimea a reactionat si a incercat sa-i izoleze pe indivizii care afisau aceste bannere. Insa tot acestia au reactionat agresiv, catalogandu-i ca „tradatori” pe cei din piata. Jandarmii au intervenit, insa le-au luat apararea provocatorilor. Iata o inregistrare a incidentelor:

Adrian Grigoriu, unul dintre indivizii cu bannere, a mentionat apoi pe pagina sa de Facebook ca au fost atacati „violent si vicios”.

„AZI IN PIATA VICTORIEI, FALSII PROTESTATARI ANTI-SISTEM AU ATACAT VIOLENT SI VICIOS PE ADEVARATII PROTESTATARI ANTI-SISTEM ca sa previna ca nu care cumva, mesajele de pe bannerele noastre sa distruga regia protestului „spontan” in pozele oficiale si sa ajunga la constiinta romanilor. Protestul # REZIST din Piata Victoriei este un FALS PROTEST ANTI-SISTEM.

Protestul # REZIST din Piata Victoriei este un protest PRO-SISTEM deghizat in un protest ANTI-PSD, dovada ca imediat ce am aparut noi, care suntem cam singurii autentici protestari ANTI-SISTEM din piata, am fost atacati de falsii protestatari ca sa fim scosi din acea imagine regizata meticulos in care trebuia sa fie numai ei.

Conducerea din piata a falsilor protestatari a primit ordinul de la regizorii ce supravegheau din apartamentele de deasupra pietei sa ne scoata cu forta din imagine ca sa nu care cumva sa se intrebe romanii oare ce o scrie pe bannerele noastre pe care televiziunile nu le-au aratat”, a scris Grigoriu pe Facebook.

Majoritatea celor care au comentat postarea lui Grigoriu i-au facut „securisti” si „tradatori” pe cei din Piata Victoriei, termeni utilizati indeosebi de propaganda PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

16 minute ago

„Linie de aparare” la granita cu Rusia. Letonia a inceput sa sape santuri anti-tanc si instaleaza „dinti de dragon”

Letonia a inceput sa sape santuri antitanc de-a lungul granitei sale cu Rusia si Belarus,…

2 ore ago

Taiwan: Au crescut cererile pentru aplicatii de avertizare timpurie de cutremure dupa cutremurul din 3 aprilie

Popularitatea aplicatiilor de avertizare timpurie de cutremure a crescut in Taiwan, dupa ce peste 1.300…

2 ore ago

Flamanzi: A luat foc un transformator electric pe baza de ulei. Sunt 1.000 de litri de ulei

Un transformator electric pe baza de ulei a luat foc, vineri, in orasul Flamanzi, au…

42 de minute ago

Parteneriat pe 100 de ani intre UK si Ucraina. David Cameron a sosit la Kiev pentru a intari acordul, ce prevede aceasta intelegere istorica

In timpul vizitei sale la Kiev, ministrul britanic de Externe, David Cameron, a vorbit despre…

4 ore ago