news

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul Sunwaves de la Mamaia.

„In ziua de 06.05.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta au dispus retinerea unui inculpat, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc si de mare risc.

Acesta a fost prins in flagrant, la aceeasi data, in proximitatea zonei de acces catre perimetrul de desfasurare a unui festival de muzica organizat in Statiunea Mamaia , in timp ce detinea cantitatile de aproximativ 10 grame ciuperci care contin Psilocine, 3 grame pulbere de amfetamina si cofeina, 3 grame pulbere MDMA, 40 capsule avand ca substanta activa 2C-I, 40 capsule care contin methoxetamine, 20 capsule avand in compozitie ca substanta activa 2C-B, 3 grame pulbere ketamina, 2 grame rezina de canabis si 10 grame canabis, toate portionate si ambalate in scopul comercializarii.

La data de 07.05.2024, a fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Constanta cu propunerea de arestare preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta.

Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor locali din cadrul Directiei Generale de Politie Locala a Municipiului Constanta”, a anuntat Politia.

In ultimele 24 de ore, 46 de persoane, care aveau asupra lor stupefiante, au fost ridicate de la festivalul de muzica din statiunea Mamaia. Autoritatile le-au confiscat substantele interzise. Persoanele au fost preluate de ofiterii de la Brigada de Crima Organizata si Combatere si Antidrog. Au fost intocmite mai multe dosare penale si cateva persoane au fost retinute, insa ancheta nu este inca definitivata.

Un cetatean olandez, care a fost prin cu cannabis asupra lui, a declarat ca nu stia ca nu are voie cu o astfel de substanta la festivalul de muzica. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Persoanele ridicate aveau asupra lor si droguri de mare risc, amfetamine, metamfetamine, pastile de ecstasy si chiar cocaina.
In urma unei actiuni comune a politiei si a Jandarmeriei din seara anterioara, 130 de permise de conducere au fost retinute si zeci de dosare penale au fost intocmite pentru consum de droguri si alcool in exces.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

SUA anunta noi sanctiuni pentru transferurile de arme dintre Coreea de Nord si Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

3 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

3 ore ago

SUA dezvaluie o propunere de relaxare a restrictiilor privind marijuana

Departamentul de Justitie al SUA a dezvaluit joi o propunere istorica de a reduce restrictiile…

3 ore ago

Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului spune ca Papa Francisc va vizita Turcia anul viitor

Papa Francisc planuieste sa viziteze Turcia anul viitor pentru a marca aniversarea Primului Sinod de…

4 ore ago

CTP, enervat dupa ce l-a vazut pe Burduja complimentandu-se cu Piedone: „Vrea sa se dea bine pe langa Voiculescu-Varanu, in nadejdea ca mai pica ceva…”

Cristian Tudor Popescu ii face un portret deloc magulitor lui Sebastian Burduja, candidatul PNL la…

45 de minute ago