Individul in alb, coordonatorul represiunii, a fost surprins in noi ipostaze. Jandarmeria refuza sa ofere orice detaliu despre el

news

Individul in alb care a coordonat represaliile din Piata Victoriei a fost surprins de un fotograf de la Inquam Photos in timp ce gesticula in fata trupelor de jandarmi. Gesturile sale sunt foarte ciudate.

Individul respectiv ar fi chiar comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes, colonelul Catalin-Razvan Paraschiv.

Prima fotografie clara a individului a fost publicata pe Facebook de fotograful Nick Stavre.

O confirmare ca acest individ este comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes a fost publicata si de hotnews.ro. Un jurnalist al acestei publicatii a fost agresat vineri de catre Paraschiv. Robert Mihailescu, al carui telefon a fost luat, in timp ce transmitea LIVE de un barbat imbracat in alb care dadea ordine jandarmilor in timpul interventiei agresive de pe Calea Victorie, spune ca acest barbat seamana izbitor cu comandantul Brigazii Vlad Tepes, dar nu poate confirma 100% fara sa il vada in persoana.

Intrebat de hotnews.ro daca Paraschiv a coordonat interventia Jandarmilor din piata si daca este persoana care apare in imagini, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru, a refuzat sa confirme, invocand protectia datelor cu caracter personal.

Brigada Speciala de Interventie Vlad Tepes are ca misiune principala combaterea terorismului.

Vezi aici imagini cu individul in alb coordonand represiunea din Piata Victoriei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: