„Infectie ordinara de sub-om! SICTIR!”. Iata cum injura alegatorii un lider al PSD

politica

Deputatul Claudiu Manda nu este singurul lider al PSD caruia ii face placere sa injure alegatorii. Si secretarul general-adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, are aceleasi apucaturi.

In urma cu o saptamana, liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, i-a scris pe Facebook unui roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”. Nu este insa singurul din acest partid cu astfel de apucaturi. Si secretarului general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii facea o deosebita placere sa isi injure interlocutorii de pe Facebook:

codrin

Desi PSD a adoptat recent un cod de conduita, in care se sanctioneaza dur comportamentul injurios la adresa alegatorilor, Manda nu a patit nimic. El si-a cerut scuze, sustinand ca s-a simtit „amenintat”.

Citeste si: Deputatul „Bagati-as p*** in ma-ta” vine cu explicatii: „Am reactionat ca un om AMENINTAT”

Evident, nici Codrin Stefanescu nu are motive de teama. Fost aghiotant al lui Corneliu Vadim Tudor, Stefanescu s-a remarcat deseori prin limbajul colorat. Nu demult el constata intr-unul dintre numeroasele panseuri pretioase pe care le posteaza pe Facebook ca femeile pana in 30 de ani sunt „proaste”.

codrin3-full
verificata-full

Codrin Stefanescu este unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: