Informatii neasteptate din Teleorman. Modul umilitor in care a avut loc decesul sotului lui Carmen Dan

news

Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne Carmen Dan,  a fost gasit fara suflare, marti, in apartamentul sau din Videle. Se pare ca decesul s-a produs in urma cu cateva zile, scrie Liber in Teleorman. Marti, ministrul de Interne, Carmen Dan, era in Senat, unde a votat macelarirea Codului Penal.

Barbatul avea 57 de ani, nu prezenta urme de violenta si a fost transportat la morga din Videle pentru a fi stabilita cauza decesului. Din informatiile pe care Liber in Teleorman le-a obtinut de la apropiatii familiei, sotul lui Carmen Dan suferea de ciroza hepatica.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, ca sotul lui Carmen Dan a fost gasit de catre tatal acestuia.

”Ca urmare a informatiilor solicitate de reprezentanti ai mass-media in legatura cu decesul sesizat la data de 3 iulie in localitatea Videle, Compartimentul de Relatii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat sa faca urmatoarele precizari: persoana decedata a fost gasita in casa, de catre un membru al familiei. Cauza mortii, certificata in urma autopsiei este – insuficienta cardio-respiratorie acuta ca urmare a unui edem pulmonar si infarct miocardic acut”, au precizat reprezentantii IPJ Teleorman.

Aceleasi surse au afirmat ca persoana nu prezenta urme de violenta.

”Decesul a survenit, conform evaluarilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore inainte de a fi gasit de apartinatori, adica la data de 2 iulie. Certificatul de deces a fost emis cu data constatarii, la 3 iulie”, au adaugat reprezentantii IPJ Teleorman.

Mai mult despre: ,

Comentarii: